To je to što me zanima!

Sliči li joj? Potrošila milijune da bi 'postala' Jessica Rabbit

Na plastične operacije potrošila je više od četiri milijuna kuna. Naime, kod kirurga je nekoliko puta 'sredila' usne, grudi, bokove i struk kako bi ličila Jessici. Njezine mjere iznose 96-40-100
Vidi originalni članak

Meni je kompliment kad mi kažu da izgledam kao lutka, to je ono što želim postići. Jessica je za mene ideal ženskog tijela, izjavila je švedska manekenka.

Pixee Fox (27) ima struk od 40 centimetara i nije daleko od svjetskog rekorda. Naime, kako bi imala najtanji struk trebala bi izgubiti još dva i pol centimetra što pokušava svakodnevnim vježbanjem.

Njezine mjere iznose 96-40-100, a zbog toga je morala ukloniti šest rebara.

Na plastične operacije potrošila je više od četiri milijuna kuna. Naime, kod kirurga je nekoliko puta 'sredila' usne, grudi, bokove i struk kako bi ličila Jessici Rabbit.

U Indiji je mijenjala boju očiju jer su jedino tamo pristali na taj rizični zahvat. U Koreji je operirala vilicu, a time je riskirala da ostane nepokretna.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Iskrena mala 21.11.2017.

    takva neće ostati nepokretna niti će joj se išta dogoditi već oni jadni šta zaista imaju problema sa zdravljem e na njih se još nesreće nalijepi.

  • DajanaSt 20.11.2017.

    šta moraš imat u glavi da bi ovo napravio od sebe? Zašto bi uopće željela izgledat kao netko drugi? Neki su to gadni poremećaji u glavi.

  • neutina 20.11.2017.

    sve bolesniji pojedinci i sve neodgovorniji liječnici.Koji je to naraštaj,koji je toliko van realnosti da se poistovječuje s lutkama i likovima iz stripova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare