To je to što me zanima!

Sliči li vam na Kylie Jenner? Torta vrijedi 8 milijuna kuna

Umjetnica je ovu tortu napravila po narudžbi za brata i sestru koji su slavili 18. rođendan u španjolskom gradu Marbelli. Torta sadrži poklone za njih, dva švicarska sata te dvije Cartier ogrlice
Vidi originalni članak

Kada čovjek pomisli da je sve vidio, onda se pojavi torta u obliku reality zvijezde Kylie Jenner (21). Debbie Wingham je napravila tortu koja vrijedi milijun funti (oko 8 milijuna kuna) jer je ukrašena Cartierovim ogrlicama i vrijednim satovima. 

Umjetnica je ovu tortu napravila po narudžbi za brata i sestru koji su slavili 18. rođendan u španjolskom gradu Marbelli. Okus je bio čokoladni, a Kylie je bila moderna - nosila je Guccijevu jaknu, traper hlačice visokog struka i ružičaste čizme. Također, veličina torte je u prirodnoj veličini, a reality zvijezda na njoj ima kosu u skladu s čizmama. 

Torta sadrži poklon za blizance, dva švicarska sata koja ukupno koštaju pola milijuna funti (oko četiri milijuna kuna) te dvije Cartier ogrlice. 

- Imate ideju tko je ovo? - upitala je Debbie na svojoj društvenoj mreži. Za izradu ove goleme torte trebalo joj je 15 dana, međutim ona se neće pojesti već će se čuvati u obitelji kao 'umjetničko djelo'. 

Kylie još nije komentirala što misli o sebi u čokoladnom izdanju.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vickozec 07.10.2018.

    Sličnost je frapantna 🤔

  • It's kišing 06.10.2018.

    I sta ces s takvom tortom... Ne znas da li da je jedeš ili da je je#eš

Komentiraj...
Vidi sve komentare