To je to što me zanima!

Slomljeni glumac: 'Izgubili smo bebu. Uništeni smo i u šoku...'

Glumac do zadnjeg trenutka nije znao hoće li nastupiti u TV showu, nakon što je njegova supruga imala spontani pobačaj. Par od ranije već ima petero djece
Vidi originalni članak

James Van Der Beek (42), zvijezda nekad iznimno popularne teen serije 'Dawson's Creek', otkrio je da je njegova supruga imala spontani pobačaj. Par je čekao svoje šesto dijete, a glumac je potresno iskustvo podijelio sa svojim fanovima. 

- Moja supruga Kimberly je prošla kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji očekuje bebu - imala je spontani pobačaj. Nikad ne znaš zašto se ovakve stvari događaju, to govorim i svojoj djeci. Samo znam da vas zbliže - izjavio je u američkoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama', u kojoj Van Der Beek trenutačno nastupa. 

'HRABAR POTEZ' Glumac kćeri (5) obrijao glavu: 'Roditelji mi to ne bi dopustili'

Glumac do zadnjeg trenutka nije znao hoće li nastupiti ovog tjedna, a svojoj supruzi koja se nalazi u bolnici poručio je da je voli. Uskoro je objavio sliku supruge s najstarijom kćeri iz bolnice.

- Uništeni smo, slomljeni i u šoku. Tako se osjećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu obitelj u travnju... krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. I ranije smo ovo doživjeli, ali nikad ovako kasno u trudnoći i nikad uz toliko jezivu, strašnu opasnost za zdravlje moje supruge kao ovog puta - napisao je James.

Van Der Beek i njegova supruga Kimberly već ima petero djece, četiri kćeri i jednog sina. Najstarija kći Olivia ima devet godina, a najmlađa Gwendolyn ima jednu godinu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 20.11.2019.

    Koja predivna obitelj..

  • Nivi_1 20.11.2019.

    Kakva predivna djecica! Divna obitelj

  • ćiribu_ćiriba 20.11.2019.

    Ova zadnja slika gdje su svi je stvarno predivna, svi izgledaju tako sretni.I onda vi meni kako je Nina Badrić sretna, joj daj e. Ovo je sreća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare