To je to što me zanima!

Slomljeni S. Stallone u društvu najuže obitelji sahranio je sina

Glumčev sin Sage Stallone pokopan je u subotu na groblju Westwood Village Memorial Park u Los Angelesu nakon mise u katoličkoj crkvi u Brentwoodu
Vidi originalni članak

Nakon mise u katoličkoj crkvi u Brentwoodu u Los Angelesu u subotu, sahranjen je Sage Stallone, sin Sylvestera Stallonea (66), koji je prošlog petka pronađen mrtav u svom domu u dobi od 36 godina.

Pokojni Sage pokopan je na groblju Westwood Village Memorial Park. Slomljeni glumac snimljen je s crnim naočalama na licu okružen najužom obitelji i prijateljima. Na sprovodu su viđeni majka pokojnog Sagea, glumčeva bivša supruga Sasha Czak, glumčeva sadašnja supruga Jennifer Flavin, mlađi brat Frank te dugogodišnji prijatelj i odvjetnik Marty Singer.

Glumčevi obožavatelji pokazali su kako suosjećaju s glumcem zbog gubitka najstarijeg djeteta. Nekolicina njih na ulici je stajala s plakatima na kojima je glumac sa sinom.

Sumnja se da je Sage umro od predoziranja drogom, no tek za četiri do šest tjedana bit će poznati rezultati toksikoloških testiranja.

- Ne postoji veća bol od toga kada roditelj izgubi dijete. Taj bolni gubitak osjećat ćemo do kraja svog života. Sage je bio naše prvo dijete i centar našeg svemira - piše u glumčevom priopćenju nakon iznenadnog gubitka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • durango11 22.07.2012.

    Grozno...pokopat sina...kakav je da je tvoja je krv

  • 22.07.2012.

    Teško je kad roditelj pokopa dijete........

  • user_57334 22.07.2012.

    necu nikad zaboraviti kad mi je stric rekao da se tio ubiti kad mu je umrla kcer jer da vise nije vidio svoju svrhu na ovome svitu.. tuzno je to.. :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare