To je to što me zanima!

Slovenci na Eurosong šalju Hrvaticu Martinu Majerle

Martina će na Eurosongu pjevati na engleskom jeziku, a autor njene pjesme je hrvatski skladatelj Andrej Babić. Ona je već zastupala Sloveniju
Vidi originalni članak

Opatijka Martina Majerle (28) u svibnju će u Moskvu sa slovenskim gudačkim kvartetom Quartissimo. Predstavljat će Sloveniju na Eurosongu iako ne zna slovenski jezik.
- Razumijem kad me nešto pitaju, ali odgovaram na hrvatskom - kaže Martina, koja će na Eurosongu pjevati na engleskom. Autor pjesme “Love simphony” je hrvatski skladatelj Andrej Babić. Slovenski mediji, kazala je Martina, prenijeli su da će ih predstavljati Hrvatica, ali nije bilo negativnih napisa.
- Čula sam da će sad biti neke debate na televizijama, vjerojatno zbog trenutačne političke situacije, ali će te priče brzo prestati - smatra Opatijka. Martina je već bila na Eurosongu pod slovenskom zastavom 2007., ali kao back vokal, a pjevala je i 2003. s našom Claudijom Beni te lani s predstavnicima Crne Gore. Prateće vokale pjevala je i Severini te Zdravku Čoliću.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JAX 04.02.2009.

    nije hrvatkinja nema nase prezime majerle je slovensko

  • siddhartka 04.02.2009.

    \"Janezi\" s tem samo dokazujemo, da smo civilizirani ljudje in da glasba nima meja. Martina ima čudovit vokal in si še kako zasluži nastop.

  • troyan 04.02.2009.

    Sta ces, ipak Hrvatice imaju najbolje dekoltee

Komentiraj...
Vidi sve komentare