To je to što me zanima!

Slovenka isto želi 'Savršenog': On mora napraviti prvi korak

Pjevačica Nuša priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima
Vidi originalni članak

Nije bitno koja će prva otići na spoj s njim, nego koja će ostati posljednja, govori Zagrepčanka Barbara Mucić (21).

Na jesen će pokušati osvojiti srce 'Gospodina Savršenog', a za sebe kaže da je vrlo uporna i uvijek se trudi dobiti što želi te uvijek kaže što misli. Završila je školu za kozmetičarku, a trenutačno radi u ugostiteljstvu. Godinama se bavi atletikom te je 2013. osvojila četvrto mjesto na nacionalnom natjecanju. Smatra se snalažljivom i hrabrom te voli otvoreno priznati kad joj se neki dečko sviđa. Voli muškarce koji se trude pridobiti njezinu pozornost. Osvaja je iskrenost, a odbija ljubomora i posesivnost.

Još jedna djevojka koja će se boriti za 'Savršenog' je slovenska pjevačica Nuša Rojs (28), koja dolazi iz maloga mjesta pokraj Maribora. Ona piše, sklada i pjeva, a trenutačno radi i na autobiografskoj knjizi. Priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima. Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i iskrena, a njezin muškarac treba biti iskren s dobrim smislom za humor.

- Čekam da on napravi prvi korak, muškarac mora biti muškarac - rekla je.

NOVA SEZONA SHOWA Za 'Savršenog' će se boriti i Barbara te pjevačica Nuša...

Konkurencija će im biti 19-godišnja studentica prava Silvia Pokrajac, studentica medicine Samra Čataković (23), fizioterapeutska tehničarka iz Sarajeva, Maja Đukanović (28), zatim Gabrijela Divković (21) koja dolazi iz Novske, a studira hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tu su još i Monika Kelčec (30), koja radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo te Emily Živčić (24). Ona dolazi iz Duge Rese, a studira na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 23.08.2019.

    Sve one samo žele da budu primijećene, oko savršenog će se boriti radi dokazivanja, ego je tu u pitanju, kao i u većini tih realitya u kojima prevladavaju sponze i buduće influencerice, takve sve rade samo da budu u prvom planu ( ego ) i automatski budu zanimljivije, ove zaljubljene kao Daisy lani i slične, bolje da ostanu doma jer takve iskrene i osjećajne cure jedino što tu dožive je patnja, ništa drugo.

  • Afganistanski Hrvat 23.08.2019.

    Majko mila, na što izgledaju.

  • _automan_ 23.08.2019.

    ...Nuša Rojs?!? Hm...Prava Slovenka,nema šta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare