To je to što me zanima!

Slovenka Nuša: 'Pokušala sam sve, veza s Mijom nije uspjela'

Svim srcem željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Napravila sam sve što je bilo moguće s moje strane. Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme', rekla je Nuša
Vidi originalni članak

Slovenska pjevačica Nuša Rojs (28) ušla je u show 'Gospodin Savršeni' s namjerom da promovira svoje pjesme i stekne popularnost i u Hrvatskoj. Ona se toga nije sramila, iako su joj djevojke to često znale predbaciti, pogotovo one koje su došle samo kako bi osvojile srce Mije Matića (27).

Ipak, malo po malo, Mijo i Nuša su se upoznavali i zbližavali. Prvi poljubac pao je na Brijunima i od tada je sve krenulo na bolje. Simpatična Nuša oduševila je 'Savršenog' svojom energijom, ali i strašću prema glazbi. Na finalnoj ceremoniji, Mijo je morao odabrati između Nuše i Mihaele.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednja ruža tako je pripala fatalnoj Slovenki. Time joj je Mijo pokazao da bi htio s njoj ostvariti neki dublji odnos i kad prestane snimanje showa.

- Ovo je dokaz da je osjećaj jezik duše i da me nije prevario - komentirala je Nuša, a Mijo zaključio:

- Zahvalan sam na cijelom iskustvu i što sam upoznao ovakvu divnu osobu. Nadam se da je ovo početak nečeg lijepog.

'ONA JE TA' 'Savršeni' slomio srce Mihaeli: Mijo izabrao Slovenku Nušu...

No izgleda kako par nije dugo izdržao zajedno. Naime, Nuša je na društvenoj mreži obožavateljima otkrila istinu.

- Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Iskreno napravila sve što je bilo moguće s moje strane, i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa...možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme...hvala - napisala je Slovenka. 

Njezini fanovi oko situacije koja se desila među njima imaju podvojena mišljenja. 

- Znači stvarno repriza prošle godine,odabrao je onu koja nam je svima bila favorit pa se vani predomislio, pitanje je s kim se sad viđa zapravo - znatiželjni su fanovi. Nuši su u komentarima pisali i kako mi je žao zbog situacije s Mijom i neka digne glavu gore.

GOSPODIN SAVRŠENI Svađa pred finale, Mijo izbacio Nikolinu: Se** mi se od svega!

- Pretpostavljala sam da će Mijo da iskopira Gorana izabrati kao Nušu ona je ta i poslije promijeniti mišljenje, samo se nadam da Mihaela nije baš naivna pa poslije onih zadnjih Mijini riječi bude s njim - nada se jedna Nušina pratiteljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Lilix 20.10.2019.

    A i ona jadna, ne bila dosla naći dečka u Hrvatskoj. Tu su najgori muškarci na svijetu valjda. Ja sam u skoli bila medju najzgodnijim, odličan djak i hipersenzibilna, te veliki talent za nesto i nikad nisam imala sanse s nijednim ok tipom. Samo nekim ritardima i dangubama.

  • Zmar116 20.10.2019.

    Ona mala plava bi mu bila taman za njega.....

  • krissari72 19.10.2019.

    Eh, sta reci.. naci ces ti draga moja Nusa svog savrsenog, a savrseni je onaj koji ce te bezkompromisno voljeti..a on ako misli da je predobar za tebe -- zelim mu neku zmijurinu u zenskom obliku, da ga stisne kao anaconda, proguta i onda ispljune..nek vidi da to i te kako boli.. koliko god mi je bio simpa, sada vidim da je nezreo, mamin djecarac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare