To je to što me zanima!

Slovi za najseksepilniju ženu, a voli se boriti za prava životinja

Zadovoljna sam svojim izgledom. Ne šećem više toliko crvenim tepihom, no i dalje sam među zvijezdama i veselim se svakoj ulozi, velikoj ili maloj, rekla je glumica
Vidi originalni članak

Kim Basinger (65) leži s otkopčanom bijelom košuljom i bijelim povezom preko očiju. Mickey Rourke (67) je iznad nje, s blagim smiješkom preko vrata joj prelazi s orošenom čašom punom leda, a potom rukom izvadi jedan... Scena je to iz filma 'Devet i pol tjedana', snimljenog prije 33 godine koje se mnogi i danas rado sjete, neki je neće nikad zaboraviti...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan je to od najboljih filmova američke glumice, uz onaj o Jamesu Bondu, 'Nikad ne reci nikad' sa Seanom Conneryjem, a vrhunac je bio 1997. i filma 'L. A. povjerljivo', za koji je dobila Oscara. Bivša Bondova djevojka u ponedjeljak se pojavila na zabavi posvećenoj borbi za prava životinja, a mnogi su komentari kako izgleda neprepoznatljivo.

Bila je u bijelom odijelu i bijelim platnenim tenisicama, a obožavatelji joj zamjeraju da je pretjerala s brojnim zahvatima te da je počela sličiti na Mickeyja Rourkea. Naravno, ima i onih koji ju brane i u obzir uzimaju njenih 65 godina i smatraju da je i dalje vrlo zanosna. Na njenoj je strani i argument kako je prošle godine proglašena 12. na Playboyevom popisu najseksepilnijih žena 20. stoljeća, a za njega se slikala za naslovnicu 1983.

- Zadovoljna sam svojim izgledom. Ne šećem više toliko crvenim tepihom, no i dalje sam među zvijezdama i veselim se svakoj ulozi, velikoj ili maloj - rekla je.

Odbila je i ulogu u filmu 'Sirove strasti', što je vjerojatno loša procjena, kao i ona kad je s nekoliko investitora kupila gradić Brazelton, na čemu je izgubila više od 120 milijuna kuna. Na vrhuncu slave upala je u krizu koju je liječila alkoholom i drogom. Imala je problema s tjeskobom i agorafobijom (strah od zatvorenog prostora), bila je na lijekovima, ali uspješno se bori protiv toga.

- Morala sam se suočiti sa svim svojim problemima i to bez lijekova. Uspjela sam i sad uživam bez njih - rekla je nedavno Basinger.
Dokaz da ju je krenulo su i filmovi posljednjih nekoliko godina. Prije tri godine snimila je 'Dobri momci' s Russellom Croweom (55) i Ryanom Goslingom (38), a igrala je i u 'Obračunu legendi', u kojem su uz nju Robert de Niro (76) i Sylvester Stallone (73).

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kajzer/soze/80🇷🇸 22.10.2019.

    Poverljivo iz L.A,mnogo moćan film,jaka priča...Ćerka joj nije ni prići izgledom,kakva je ona bila u njenim godinama...

  • 22.10.2019.

    Koji su par bili u 9 i 1/2 tjedana ona i Mickey Rourke...On je baš bio faca, karizmatičan, zgodan...a ona isto, puna sexappeal-a. Nisu mogli odabrati bolje glumce za tu ulogu.

  • škver 22.10.2019.

    Vodi sad kad mladost ode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare