Obavijesti

Show

Komentari 6

Slovi za najseksepilniju ženu, a voli se boriti za prava životinja

Slovi za najseksepilniju ženu, a voli se boriti za prava životinja
5

Zadovoljna sam svojim izgledom. Ne šećem više toliko crvenim tepihom, no i dalje sam među zvijezdama i veselim se svakoj ulozi, velikoj ili maloj, rekla je glumica

VIDEO

Kim Basinger (65) leži s otkopčanom bijelom košuljom i bijelim povezom preko očiju. Mickey Rourke (67) je iznad nje, s blagim smiješkom preko vrata joj prelazi s orošenom čašom punom leda, a potom rukom izvadi jedan... Scena je to iz filma 'Devet i pol tjedana', snimljenog prije 33 godine koje se mnogi i danas rado sjete, neki je neće nikad zaboraviti...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32

Jedan je to od najboljih filmova američke glumice, uz onaj o Jamesu Bondu, 'Nikad ne reci nikad' sa Seanom Conneryjem, a vrhunac je bio 1997. i filma 'L. A. povjerljivo', za koji je dobila Oscara. Bivša Bondova djevojka u ponedjeljak se pojavila na zabavi posvećenoj borbi za prava životinja, a mnogi su komentari kako izgleda neprepoznatljivo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
YouTube

Bila je u bijelom odijelu i bijelim platnenim tenisicama, a obožavatelji joj zamjeraju da je pretjerala s brojnim zahvatima te da je počela sličiti na Mickeyja Rourkea. Naravno, ima i onih koji ju brane i u obzir uzimaju njenih 65 godina i smatraju da je i dalje vrlo zanosna. Na njenoj je strani i argument kako je prošle godine proglašena 12. na Playboyevom popisu najseksepilnijih žena 20. stoljeća, a za njega se slikala za naslovnicu 1983.

- Zadovoljna sam svojim izgledom. Ne šećem više toliko crvenim tepihom, no i dalje sam među zvijezdama i veselim se svakoj ulozi, velikoj ili maloj - rekla je.

Odbila je i ulogu u filmu 'Sirove strasti', što je vjerojatno loša procjena, kao i ona kad je s nekoliko investitora kupila gradić Brazelton, na čemu je izgubila više od 120 milijuna kuna. Na vrhuncu slave upala je u krizu koju je liječila alkoholom i drogom. Imala je problema s tjeskobom i agorafobijom (strah od zatvorenog prostora), bila je na lijekovima, ali uspješno se bori protiv toga.

- Morala sam se suočiti sa svim svojim problemima i to bez lijekova. Uspjela sam i sad uživam bez njih - rekla je nedavno Basinger.
Dokaz da ju je krenulo su i filmovi posljednjih nekoliko godina. Prije tri godine snimila je 'Dobri momci' s Russellom Croweom (55) i Ryanom Goslingom (38), a igrala je i u 'Obračunu legendi', u kojem su uz nju Robert de Niro (76) i Sylvester Stallone (73).

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'