To je to što me zanima!

Slušaj mater! Mama je poručila Ćorluki da se okani lakih žena

Mama Ćorluka, diplomirana pravnica, sinu je rekla da je zabrinuta jer je sanjala da ga 'ganja naša i srpska mafija'. Dodala je da ne pije te da se čuva raznih 'kurvača'
Vidi originalni članak

Ne idi ne narodnjake, ne pij i čuvaj se kurvača, upozorila je mama Anđa starijeg sina Vedrana Ćorluku (26). Njezin savjet nogometaš njemačkog Leverkusena objavio je na 'fejsu'na svom profilu Vedran Psihić Ćorluka.

Mama Ćorluka, diplomirana pravnica, sinu je rekla da je zabrinuta jer je sanjala da ga 'ganja naša i srpska mafija'. Probudila se sva u znoju i upozorila ga da se čuva. 
Nogometaš se svojedobno na Facebooku zvao i Vedran Mamurluk Ćorluka. Najdraža igra bila mu je Drinkopoly, u kojoj je pobjednik onaj tko ostane dovoljno trijezan da izvrši sve zadatke poput 'skini tri komada odjeće ili popij pet gutljaja'.

 Vedran je na 'fejsu' objavio i prekid s manekenkom Vedranom Linardić (28). Profil je privremeno morao ugasiti dok je bio u vezi s Ivom Buzov (25), koju njegova majka nije baš voljela. Prsata Velikogoričanka Vedranu je zamjerala mnoštvo prijateljica na društvenoj mreži. Njoj je pak Ćorlukin otac Jozo zamjerao što nikad nije bila dobra domaćica.

- Kad bi došao sinu u posjet u London, gdje je živio s Ivom dok je igrao u Tottenhamu, budućem svekru Iva ne bi podgrijala ni juhu - rekao nam je izvor blizak nogometašu. 

Usprkos neodobravanju roditelja Vedran je obožavao Ivu, a na ruci i danas ima tetovirano njezino ime i datum rođenja.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • IvanaOttovordemgentschenfelde 30.04.2012.

    Ja znam kuhati,peglati, praviti najbolje kolace, dobra sam s djecom ...:DDDD Mislim da bih bila savrsena za njega :D Eto javljam se na konkurs (ako ima) :P

  • šefica 14.03.2012.

    ja baš ne volin nogometaše,ne volin nogomet,al ovi momak je lip ka slika,bože mali je baš smišan,dok mi je većina nogometaša ružna on je lipotan samo takav,samo niti jedna cura s kojon je bia nije mu lipa,a di će on nać neku obićnu i pametnu curu,oni se uglavnom zakaće za neke udrene,a i krug ljudi u kojima se oni kreću nisu obićni ljudi,eto meni je on super momak i baš bi volila da nađe pravu za sebe,da bude sritan i uspješan.a stvarno je tip top!!!!!!e i SLUŠAJ MATER !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • hhhhh 13.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare