To je to što me zanima!

Službeni toksikološki nalaz: Princezu Leiu ubili su narkotici

TRAGIČNO Glumica Carrie Fisher, najpoznatija kao princeza Leia, preminula je od apneje i srčanog udara, a u organizmu su joj pronašli mnoge opijate i lijekove
Vidi originalni članak

Moja se majka cijeli život borila protiv ovisnosti i psihičkih bolesti, nikada to nije skrivala, rekla je njezina kći Billie Lourd (24), a brat Todd (59) je dodao da ‘cijeli svijet zna da se Carrie drogirala’.

Glumica najpoznatija po ulozi princeze Leie u filmovima 'Ratovi zvijezda' preminula je 27. prosinca nakon što je hospitalizirana jer je na letu prema Los Angelesu 23. prosinca doživjela srčani udar. No, novi toksikološki nalaz kaže da srčani udar, iako joj je oslabio organizam, nije uzrok smrti. 

Carrie je preminula od apneje u spavanju, ozbiljnog poremećaja u kojem dolazi do prestanka disanja, a može dovesti i do smrti. Uz to je Fisher, koja je umrla u 61. godini, bila nadrogirana, a uzimala je i niz prepisanih lijekova. 

Kći legendarne holivudske glumice Debbie Reynolds, koja je od moždanog udara preminula samo jedan dan poslije svoje kćeri, cijeli je život otvoreno govorila o borbi protiv bipolarnosti, kliničke depresije, ovisnosti o drogama i alkoholizmu. Napisala je i nekoliko knjiga te scenarija. Cijela obitelj smatra da je istraga i toksikološki nalaz nepotreban te ne pomaže nikome.

Pazila je mamu: Billie Lourd zadnjih godina stalno je bila uz majku Carrie. Pratila ju je i na premijeri “Ratova zvijezda: Sila se budi” prije dvije godine u Los Angelesu
- Sve smo to znali, nije nas nešto prosvijetlilo. Carrie je pila puno lijekova da ublaži simptome psihičke bolesti, a znamo i da se drogirala. Ovo svima samo donosi bol - rekao je Todd.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • ola_55 19.06.2017.

    dart vader joj prodao?

  • 18.06.2017.

    ovisnost kod slavnih osoba je 80 posto

  • papaurban 18.06.2017.

    Nevjerojatno..tko bi rekao..opijati i narkotici, Mora da su to podmetnuli oni pokvareni.."vanzemljaci"

Komentiraj...
Vidi sve komentare