To je to što me zanima!

Službeno je: Griffith podnijela zahtjev za rastavu od Antonija

Razlog za rastavu su nepomirljive razlike. Od supruga traži alimentaciju za sebe i za kćer. Skrbništvo nad kćeri Stellom trebalo bi biti zajedničko. Imovinu će podijeliti
Vidi originalni članak

O nevoljama u braku holivudskog para već se puno pisalo. Kao razlog problema navodila se ljubomora, njegova nevjera, njena ovisnost o estetskim zahvatima... Priča o rastavi Melanie Griffith (56) i Antonia Banderasa (53) sada je, čini se, postala više od kuloarskih naklapanja. 

Glumica je, donosi TMZ, na sudu u Los Angelesu podnijela zahtjev za rastavu od supruga. Griffith je kao razlog za rastavu navela nepomirljive razlike. Od Banderasa traži alimentaciju za sebe i za kćer. Skrbništvo nad kćeri Stellom, koja će u rujnu napuniti 18 godina, trebalo bi biti zajedničko. 

Prijatelji para tvrde da se nakon 18 zajedničkih godina supružnici rastaju u prijateljskim okolnostima. Problem će im predstavljati dioba imovine budući da posjeduju nekretnine u Americi i Španjolskoj. Melanie će ovo biti četvrti, a Antoniju drugi put da se rastaju.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • ObiVanKenobi 07.06.2014.

    što mene nervira da se ljudi nakon 10, 20 godina braka, pa čak nekad i više, se razvode da bi rekli da su razlozi nepomirljive razlike..pa gdje su te razlike onda bile prije 10 godina?????????!!

  • mustang_0160 07.06.2014.

    Ohh Antonio vruće mi je :P Nije ovo žena za njega,ne znam ni šta je vidio u njoj,izgled ono uplašiš se kad ju vidiš,droga koji je nos stop konzumirala pojela mozak i šta onda ostane lutka,užaass...On može punooooo bolje.. ;)

  • kung fu panda 07.06.2014.

    dugo je i izdržao u braku s njom

Komentiraj...
Vidi sve komentare