To je to što me zanima!

Službeno je: Nova zvijezda 50 nijansi sive je Jamie Dornan

Nakon što je zvijezda serije "Sinovi anarhije" Charlie Hunnam odustao od uloge Christiana Greya, bivši model Jamie Dornan i službeno je postao novi glavni glumac
Vidi originalni članak

Nakon šuškanja o tome da će glavna zvijezda u ekranizaciji bestselera "50 nijansi sive" biti Jamie Dornan (31), konačno je došla i potvrda. Zbog pritiska obožavatelja zvijezda serije "Sinovi anarhije" Charlie Hunnam (33) odustao je od uloge tajanstvenog sadomazohista Christiana Greya, a glavnu ulogu je dobio bivši model Calvin Kleina Jamie Dornan.

Jamie Dornan obožavateljima je poznat iz serije "Once upon a time" i kriminalističke serije "The Fall" gdje je pokazao odličnu glumu rame uz rame s glumicom Gillian Anderson.

Svoju filmsku ulogu zgodni Irac će ovoga puta pripremiti uz Dakotu Johnson koja će utjeloviti lik Anastasie Steele koja je glavna protagonistica ove trilogije.

U konkurenciji za ulogu Christiana Greya bili su Matt Bomer, Alexander Skarsgard, Theo James i Christian Cooke koji su poznati po dobrom izgledu i jednako dobroj glumi.

>>> Hunnam je odbio ulogu jer nije htio postati novi R. Pattinson

>>> Najnoviji 'Apolon' za 'Pedeset nijansi sive' je Jamie Dornan

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gusterica 21.11.2013.

    Stara je na ovoj slici. Tata i mama guraju, svagdi je to isto:)

  • uragan193 24.10.2013.

    Ova izgleda kao da ju je poplava izbacila!

  • zahira45 24.10.2013.

    Eto, i to smo riješili !

Komentiraj...
Vidi sve komentare