To je to što me zanima!

'Smanjila sam grudi i usne jer mi je zdravlje bilo ugroženo...'

Srpska starleta ozbiljno je shvatila upozorenje liječnika da bi joj silikoni mogli puknuti pa ih je izvadila. Soraja je, inače, na plastične operacija potrošila oko 90.000 eura
Vidi originalni članak

Sretna sam što sam ispravila ovu pogrešku i sviđa mi se kako sad izgledam, rekla je Soraja Vučelić (30) nakon operacijskog zahvata.

Srpska starleta izvadila je silikonske umetke iz grudi i usana na preporuku liječnika. Rekli su joj da bi mogli puknuti zbog njihove veličine. Soraja nije htjela riskirati te je po tko zna koji put otišla pod nož u beogradsku polikliniku.

Operacija je prošla dobro, a sad mora mirovati. Prije odlaska na operacijski stol obožavatelje je počastila selfiejem na društvenoj mreži. Starleta je dosad bila na povećanju grudi i usana, korigirala je i izbijelila zube, stanjivala nos, a redovito ide na injekcije hijaluronskih filera.

Na operacije je potrošila, kako je rekla, 'onoliko koliko vrijedi njezin džip koji su joj zapalili u Crnoj Gori'. Vrijednost mu je inače 90.000 eura.

- I prirodno sam imala raskošne grudi, a otkad sam stavila silikone izgledaju baš velike. Više tipova mi je prilazilo kad sam bila prirodnija nego nakon operacija - rekla je srpska starleta.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • SAVA55 19.12.2016.

    Zasto pisete o njoj..koga briga za starletu..ko je ona..strasno😡😡

  • 17.12.2016.

    Prekrasna Soraja, jedna od najljepsih zena na Balkanu.

  • Mia❤ 17.12.2016.

    Patka smanjila kljun!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare