To je to što me zanima!

Smetlar našao snimku na kojoj Dan Aykroyd ubija muškarca

Nakon što je cijeli slučaj prijavljen policiji u Calgaryju, glumčev agent morao je objašnavati o čemu se radi. Riječ je o odbačenoj snimci iz komedije 'Ludi murjaci'
Vidi originalni članak

Neimenovani smetlar prijavio je ubojstvo policiji u Calgaryju. Pronašao je snimku na kojoj muškarac obliven krvlju masakrira drugog čovjeka. Policija je ustvrdila da je ubojica koji se pojavljuje u filmu Dan Aykroyd (60). 

Kontaktirali su glumčeva agenta da im objasni u čemu je stvar. 

“Otkrio” im je da je riječ o odbačenoj snimci iz komedije “Ludi murjaci” koju su snimali u Kanadi. Istražitelji nisu priveli Aykroyda zbog ubojstva sretni jer su uspješno zaključili slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • WOMANIZER 02.06.2013.

    ajme, bože!!! koji nesporazum!

  • Frenkyy 02.06.2013.

    Sva sreća da nisu našli neku snimku iz Schwarzeneggerovih ili Norrisovih filmova!!!!!! Tu bi bilo "ubojstava" za barem 1000 godina zatvora!!!!!!

  • Filip treći 02.06.2013.

    mene je sve više sramota živjeti u ovoj državi, gdje novinari prave očitu budalu od svoji čitatelja i onda umjesto da se oni izvine čitateljima oni idu meni komentar brisati i mene pozivati na red da se ja neprimjereno ne ponašam, ja još nikad nikome nisam psovao na ovom portalu a svaki drugi komentr mi se briše očito samo zato što nisam glup i nevolim da mi vi novinari prodajete maglu, ja ovo plaćam i imam vas pravo kritizirati ako sam u pravu a uvjek sam u pravu milion posto, to mogu dokazati mogu dati sve moje komentare na anlizu a vjerovatno ću ih dati na neku televizijsku emisiju jer mi je stvarno dosta tog prezobrazluka vašeg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare