To je to što me zanima!

Šminka i Photoshop rade čuda: Šokirale su prirodnim izdanjem

Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja, priznala je jedna od njih
Vidi originalni članak

Besprijekorna šminka, frizura i stajling sastavni su dio posla glumica, pjevačica i modela. Međutim, brojne dame iz javnog života neprepoznatljive su bez šminke i Photoshopa. Mnoge su se i same 'pohvalile' prirodnom izgledom, dok su neke od njih 'ulovili' paparazzi...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cardi B

Kontroverzna Reperica Cardi B (26) poznata je po upečatljivom outfitu gdje god se pojavi. Isto tako i svojim objavama na društvenim mrežama privuče veliku pažnju, a javnost je najviše zaprepastila kad je bez trunke šminke i nesređena izašla iz doma u New Yorku.

Jennifer Lopez

Pjevačica Jennifer Loper (50) jednom je prilikom objavila video na društvenim mrežama bez šminke i frizura. Naime, tako izgleda prije nastupa, a obožavatelji su joj poručili kako bi se češće trebala pojavljivati u prirodnom izdanju.

Jelena Karleuša

Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) itekako sređuje fotografije prije nego ih objavi na društvene mreže. Fanovi su zato bili šokirani kada su je paparazzi 'ulovili' u šetnji bez šminke, a tada je izgledala neprepoznatljivo.

Rihanna

Pjevačica Rihanna (31) bez šminke svojim je obožavateljima neprepoznatljiva, što su joj i jednom prilikom komentirali. Međutim, ona je jedna od onih zvijezda koje se ne boje pokazati svoje 'pravo' lice.

Kim Kardashian

Starleta i reality zvijezda Kim Kardashian (38) godinama se bori sa psorijazom, a svoje kritično zdravstveno stanje ne krije od obožavatelja. Tako je još jednom objavila video svog lica bez šminke i pritom pokazala kako izgleda njezina koža bez trunke make upa.

Ivana Mišerić

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (33) nije jedna od onih žena koje se srame svojih nedostataka. Tako je na Instagramu ponosno pokazala celulit i time oduševila pratitelje na društvenoj mreži.

- A vidi celulitić - našalila na snimci na kojoj se vidi kako voditeljica uživa u pratnji dečka i psa.

Lady Gaga

Pjevačica i glumica Lady Gaga (33) stvorila je karijeru od pojavljivanja u ekscentričnim modnim kombinacijama, jednako kao i svojom glazbom. Od slavne haljine načinjene od sirovog mesa, do grudnjaka koji ispucava vatru, Gagu rijetko možemo vidjeti u prirodnom izdanju.

Britney Spears

Pop zvijezdu Britney Spears (37) uglavnom smo navikli gledati u dotjeranim izdanjima, pogotovo na sceni, kada na sebi ima i mnogo teške šminke. No pjevačica je javnosti otkrila kako se bez svog tog glamura ipak osjeća najbolje i najprirodnije.

Kylie Jenner

Najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner (22) rijetko se kada može vidjeti u javnosti u opuštenom izdanju bez teškog make up-a, dotjerane frizure i pripijene odjeće koja ističe njezine bujne obline.

Rita Ora

Britanska pjevačica, podrijetlom s Kosova, Rita Ora (28)  voli se 'utegnuti' u premalu odjeću. Tako je na pozornicu u Middlesbroughu došla u u ružičasto-narančastoj kombinaciji. Također, jednom prilikom pokazala je svoje isklesano tijelo u minijaturnom crnom kupaćem kostimu.

Demi Lovato

Pjevačica Demi Lovato (27) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju na kojoj se vide sve njezine 'nesavršenosti', čime je odgovorila na kritike javnosti koje dobiva na račun svojeg izgleda. Na taj se način ujedno suočila sa svojim najvećim strahom - celulitom, što je i sama priznala. 

- Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate što, to je celulit. Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja - napisala je u opis fotografije.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Mortal Kombat 07.10.2019.

    Jedino Karalevša je fakat bez šminke! Ostale pudera imaju, namjestene i sa blagim filterom...tak da :/ Nije dobar članak, komparacija je slaba....

  • Iskrena mala 07.10.2019.

    Lady Gaga mi "ljepša" bez šminke

  • 06.10.2019.

    Rihana i Lopez odlične bez šminke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare