Obavijesti

Show

Komentari 53

Šminka i Photoshop rade čuda: Šokirale su prirodnim izdanjem

Šminka i Photoshop rade čuda: Šokirale su prirodnim izdanjem
10

Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja, priznala je jedna od njih

VIDEO

Besprijekorna šminka, frizura i stajling sastavni su dio posla glumica, pjevačica i modela. Međutim, brojne dame iz javnog života neprepoznatljive su bez šminke i Photoshopa. Mnoge su se i same 'pohvalile' prirodnom izgledom, dok su neke od njih 'ulovili' paparazzi...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23

Cardi B

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kontroverzna Reperica Cardi B (26) poznata je po upečatljivom outfitu gdje god se pojavi. Isto tako i svojim objavama na društvenim mrežama privuče veliku pažnju, a javnost je najviše zaprepastila kad je bez trunke šminke i nesređena izašla iz doma u New Yorku.

Jennifer Lopez

Pjevačica Jennifer Loper (50) jednom je prilikom objavila video na društvenim mrežama bez šminke i frizura. Naime, tako izgleda prije nastupa, a obožavatelji su joj poručili kako bi se češće trebala pojavljivati u prirodnom izdanju.

Jelena Karleuša

Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) itekako sređuje fotografije prije nego ih objavi na društvene mreže. Fanovi su zato bili šokirani kada su je paparazzi 'ulovili' u šetnji bez šminke, a tada je izgledala neprepoznatljivo.

Rihanna

Pjevačica Rihanna (31) bez šminke svojim je obožavateljima neprepoznatljiva, što su joj i jednom prilikom komentirali. Međutim, ona je jedna od onih zvijezda koje se ne boje pokazati svoje 'pravo' lice.

Kim Kardashian

Starleta i reality zvijezda Kim Kardashian (38) godinama se bori sa psorijazom, a svoje kritično zdravstveno stanje ne krije od obožavatelja. Tako je još jednom objavila video svog lica bez šminke i pritom pokazala kako izgleda njezina koža bez trunke make upa.

Ivana Mišerić

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (33) nije jedna od onih žena koje se srame svojih nedostataka. Tako je na Instagramu ponosno pokazala celulit i time oduševila pratitelje na društvenoj mreži.

- A vidi celulitić - našalila na snimci na kojoj se vidi kako voditeljica uživa u pratnji dečka i psa.

Lady Gaga

Pjevačica i glumica Lady Gaga (33) stvorila je karijeru od pojavljivanja u ekscentričnim modnim kombinacijama, jednako kao i svojom glazbom. Od slavne haljine načinjene od sirovog mesa, do grudnjaka koji ispucava vatru, Gagu rijetko možemo vidjeti u prirodnom izdanju.

Britney Spears

Pop zvijezdu Britney Spears (37) uglavnom smo navikli gledati u dotjeranim izdanjima, pogotovo na sceni, kada na sebi ima i mnogo teške šminke. No pjevačica je javnosti otkrila kako se bez svog tog glamura ipak osjeća najbolje i najprirodnije.

Kylie Jenner

Najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner (22) rijetko se kada može vidjeti u javnosti u opuštenom izdanju bez teškog make up-a, dotjerane frizure i pripijene odjeće koja ističe njezine bujne obline.

Rita Ora

Britanska pjevačica, podrijetlom s Kosova, Rita Ora (28)  voli se 'utegnuti' u premalu odjeću. Tako je na pozornicu u Middlesbroughu došla u u ružičasto-narančastoj kombinaciji. Također, jednom prilikom pokazala je svoje isklesano tijelo u minijaturnom crnom kupaćem kostimu.

Demi Lovato

Pjevačica Demi Lovato (27) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju na kojoj se vide sve njezine 'nesavršenosti', čime je odgovorila na kritike javnosti koje dobiva na račun svojeg izgleda. Na taj se način ujedno suočila sa svojim najvećim strahom - celulitom, što je i sama priznala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited - and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

- Ovo je moj najveći strah. Neobrađena fotografija mene u bikiniju. I znate što, to je celulit. Doslovno sam toliko umorna sramljenja svog tijela, uređivanja fotografija da drugi misle da sam predivna, ali to jednostavno nisam ja - napisala je u opis fotografije.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'