To je to što me zanima!

Smrt majke pogodila je princa, sada odlazi zaštititi Archieja...

Harryjeva majka, princeza Diana, preminula je kada je on imao 12 godina, što je uvelike utjecalo na njega, pa sada za svoju obitelj želi učiniti što više
Vidi originalni članak

Fotograf kraljevske obitelji Arthur Edwards (79) danas je sudjelovao u emisiji 'Good Morning Britain' gdje je komentirao odluku princa Harryja (35) i Meghan Markle (38) kako se povlače s kraljevske dužnosti.

- Harry radi ono što mu se reklo da napravi od strane Meghan - rekao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javnost su obavijestili kako se sele u Kanadu, a tamo su za božićne blagdane proveli šest tjedana sa sedmomjesečnim sinom Archiejem kako bi se odmorili.

Arthur je s voditeljicom programa prokomentirao kako su možda na tom putovanju shvatili koliko uživaju dok im se ne prati svaki korak, dok nisu okruženi fotografima, novinarima... Međutim, Arthur ostaje kod toga da je sve inicirala Meghan.

MEGHAN I HARRY SE POVLAČE Bijes na dvoru: Kraljica na TV-u čula da je Harry 'dao otkaz'

Harryjeva majka, princeza Diana, preminula je kada je on imao 12 godina, što je uvelike utjecalo na njega, pa sada za svoju obitelj želi učiniti što više.

- Smrt majke Harryja je jako pogodila, to ga je puno promijenilo. Kad imate svoju djecu, ona su vam sve na svijetu. Harry zato osim Archieja, želi zaštititi  svoju ženu - ispričao je Arthur.

- Žao mi je što Harry odlazi. Rad s njim bio je radost - dodao je.

Između ostalog, bivši kuhar pokojne princeze Diane Darren McGrady, rekao je za britanske medije kako se Diana sigurno ne bi složila s njegovom odlukom. 

SELE SE U KANADU Šokirali obitelj: Harry i Meghan odlučili, povlače se s dužnosti

Podsjetimo, Harry i Meghan žele biti financijski neovisni te planiraju samostalno zarađivati, što im je trenutno, tvrde, onemogućeno. Odreći će se prava na novac koji dobivaju od kraljice, ali i dalje mogu uzimati novac od princa Charlesa. Zadržat će svoju kuću u Velikoj Britaniji kao svoju bazu, a ostat će im im i policijska zaštita. Žele uravnotežiti svoje vrijeme između Velike Britanije i Sjeverne Amerike nastavljajući poštovati dužnost prema kraljici. Između ostalog, par još ne zna na koji će način zarađivati. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dosta mi svega 10.01.2020.

    Tu se raspravljaju sto je princeza Diana umrla bravo novinari a sto su hrvatski ratni vojni invalidi i sta su neki napravili suicid Njihova djeca ispaštaju di je tu HR vi ste svi okrenuti di je novac tu ste vi ja podstanar sa dvoje djece nemam neko primanje osim dd i soc pomoć NEK se bolje napravi da djeca od hrv imaju neka prava nego da se bave covava posla a nisam jedina neki žive još u gorim uvjetima tako da vas molim da se time vise zabavite nego da gurate nos tam di vam nije mjesto lp.

  • Inteligencija 09.01.2020.

    Ljudi zive svoj zivot ,bravo!!!

  • CrveneStarke 09.01.2020.

    I to je njegovo potpuno pravo. On ne mora bit u utrci za tron i ne mora lizat papke tom starom reptilu ako ne zeli. Vrlo jednostavno. On je odlucio da ne zeli da njegov sin prolazi isto kaj je on prolazio kad mu je mama umrla (krivnjom reptila) i nije glup da ne vidi da se na isti nacin baba moze rijesit i njegove zene. I svaka mu cast na odluci 👏🏻👏🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare