Obavijesti

Show

Komentari 109

Bijes na dvoru: Kraljica na TV-u čula da je Harry 'dao otkaz'

Bijes na dvoru: Kraljica na TV-u čula da je Harry 'dao otkaz'
14

Izvor s kraljevskog dvora rekao je kako su kraljica i njezina obitelj duboko razočarani, a prijatelji kraljevske obitelji su šokirani i bijesni na bračni par. Šuškanja oko povlačenja kraljevskog para počela su još za Božić

VIDEO

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) jučer su napisali objavu na društvenim mrežama da se povlače s kraljevskih dužnosti. Odluku su donijeli bez znanja kraljice Elizabete (93), princa Charlesa (71) i princa Williama (37). Za njihovu odluku, obitelj je saznala putem televizijskih vijesti, piše Daily Mail. Britanski mediji odluku o napuštanju dužnosti prozvali su 'Megxit'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Princ Harry i Meghan 01:25

Izvor s kraljevskog dvora rekao je kako su kraljica i njezina obitelj duboko razočarani, a prijatelji kraljevske obitelji su šokirani i bijesni na bračni par. 

Royal British Legion Festival of Remembrance 2019

- Rasprave s Vojvodom i Vojvotkinjom od Sussexa u ranoj su fazi. Razumijemo njihovu želju, ali to su komplicirana pitanja za koja će trebati vremena - stoji u izjavi Buckinghamske palače.

- Obitelj im je omogućila vjenčanje kakvo su željeli, kuću koju su željeli, ured koji su htjeli, novac, osoblje, putovanja. Što im je još trebalo? - komentiraju pomoćnici u kraljevskoj obitelji, dodajući kako je nepošteno prema kraljici te da ona takvo postupanje ne zaslužuje.

Royal Baby Christening

 

Harry i Meghan žele biti financijski neovisni te planiraju samostalno zarađivati, što im je trenutno, tvrde, onemogućeno. Odreći će se prava na novac koji dobivaju od kraljice, ali i dalje mogu uzimati novac od princa Charlesa. Zadržat će svoju kuću u Velikoj Britaniji kao svoju bazu, a ostat će im im i policijska zaštita. Žele uravnotežiti svoje vrijeme između Velike Britanije i Sjeverne Amerike nastavljajući poštovati dužnost prema kraljici. Između ostalog, par još ne zna na koji će način zarađivati. 

Šokirali obitelj: Harry i Meghan odlučili, povlače se s dužnosti
Šokirali obitelj: Harry i Meghan odlučili, povlače se s dužnosti

Kraljevski par za ove je blagdane otputovao u Kanadu gdje su ostali čak šest tjedana, a sada su iznenadili viješću da se tamo i sele. Meghan i Harry odselili bi se u Toronto, gdje su proveli pet mjeseci u tajnosti prije nego što su javno objavili vezu. Također, Vojvotkinja se rodila i odrasla u Kaliforniji, a Kanadu je uvijek nazivala svojim 'drugim domom' nakon Velike Britanije. Tamo je snimila sedam serija, a između ostalog, ako se presele u Kanadu, Meghan bi se mogla vratiti glumi.

One Young World

Šuškanja oko povlačenja kraljevskog para počela su još za Božić dok su bili na praznicima. Prema običaju, kraljica je 25. prosinca imala govor okružena fotografijama članova njezine obitelji. Međutim, na tim fotografijama i snimkama nije bilo Meghan i Harryja. 

- Čak je na Božić došlo do skandala jer kraljice nije izložila njihove fotografije - komentirali su Britanci.

Meghan i Harry su i ranije govorili kako im je bračni život na kraljevskom dvoru stresan i da bi htjeli više slobode. Jednom su prilikom u  velikom intervjuu za ITV progovorili o svojim privatnim životima. Iako mnogi misle kako im cvjetaju ruže, par priznaje kako se pred njima nalaze veliki izazovi.

'Rekli su mi da se ne udajem, život ovdje može biti poguban'
'Rekli su mi da se ne udajem, život ovdje može biti poguban'

- Želim se osjećati sretno. Pokušala sam biti hladna, prilagoditi se, ali to je nemoguće. Mislim da nas nitko na svijetu ne razumije. Kad sam počela izlaziti s njim, moji prijatelji iz Amerike su bili oduševljeni. Ali britanski prijatelji... Već sam rekla, savjetovali su me da odustanem od svega, da će mi tabloidi uništiti život. Živjeti ovako nije lagano, a cijelo vrijeme sve držati u sebi može biti pogubno - rekla je svojedobno Meghan. 

Royal baby

Nije prošlo ni 20 mjeseci od vjenčanja Meghan i Harryja. Njihova je svadba bila ljubavno pismo Britanije svijetu, od plavog neba preko bajkovitog dvorca, zbora i kočije koja se vozila ulicama prepunim obožavatelja.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Pokretanje videa...

08:55

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje