To je to što me zanima!

Smrt manekenke (25) potresla Srbiju: Imala teško djetinjstvo

Problem s egzotičnim izgledom je što se moje lice lako pamti i onda ako se pojavi na više mjesta u isto vrijeme, brzo dosadi i neće me angažirati opet, rekla je Marija prije dvije godine
Vidi originalni članak

Srpsku manekenku i voditeljicu Mariju Ćurčić pronašli su mrtvu danas u stanu na Savskom vencu u Beogradu. Uzrok smrti je samoubojstvo, piše Kurir. Manekenka je imala 25 godina, a snimila je mnoge reklame i glazbene spotove, te bila zaštitno lice noćnih klubova. 

Marija se manekenstvom bavila od 16. godine, a godinu kasnije zaposlila se kao voditeljica na lokalnom MTV kanalu. Rođena Beograđanka podrijetlom je bila iz afričke države Kongo odakle joj je majka.

- Djed mi je bio ambasador, upoznao moju baku Srpkinju i tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija.

Imala je teško djetinjstvo jer je, kako je govorila, bila drugačija od druge djece. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- U modeling sam ušla slučajno. Fotograf me primijetio na društvenoj mreži. Problem s egzotičnim izgledom je što se moje lice lako pamti i onda ako se pojavi na više mjesta u isto vrijeme, brzo dosadi i neće me angažirati opet - rekla je Marija prije dvije godine. Dodala je kako su joj se na ulici često obraćali na engleskom jeziku jer su mislili da je turistkinja. San joj je bio uspjeti u glazbenoj industriji.

Prije samo dva dana fotografirala se s bivšim nogometašem Ronaldinhom (38) u Beogradu.

- Ostvarujem dječačke snove - komentirala je. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • klub za ludake 13.11.2018.

    pocivala u miru Amen 😢😢

  • 12.11.2018.

    psihičke bolesti su toliko stigmatizirane i zapostavljene da to nije normalno...nema gore kad te neko pita kako si i ti kažeš nisam dobro a ono te s podsmjehom pogleda i kaže pa koji ti šta ti fali lipo izgledaš...jadna cura,,

  • MOC JE U ZNANJU 12.11.2018.

    Prelepa cura . Mila i draga . Šteta što nije uspela da prevaziđe njoj samo znane krize .

Komentiraj...
Vidi sve komentare