To je to što me zanima!

Smrt pjevačice uzdrmala Aziju: Mislili smo da samo odmara...

Pjevačica i glumica Sulli (25) pronađena je mrtva u svojem domu u Južnoj Koreji. Nije odgovarala na pozive menadžera, a kad je otišao provjeriti što se događa, šokirala ga je scena koju je zatekao...
Vidi originalni članak

Korejska pjevačica i glumica Choi Jin-ri poznatija pod pseudonimom Sulli pronađena je mrtva u svojem domu u korejskom Seongnamu u nedjelju. Imala je samo 25 godina, javljaju azijski mediji. Pjevačku karijeru počela je 2009. godine u bendu f(x), a prije četiri godine okrenula se glumi. Bila je jedna od najpopularnijih celebritija u Aziji, a njezine društvene mreže, na kojima ju je pratilo nekoliko milijuna ljude, pune su oproštajnih poruka. 

- Istraga je u tijeku. Provjeravamo nadzorne kamere na ulazu u njezinu zgradu. Uzrok smrti još nije poznat - oglasili su se iz policije. 

Njezin menadžer otišao ju je posjetiti jer mu nije odgovarala na pozive. Prvo je pomislio da je umorna i da joj treba kraći odmor, ali nakon što mu nekoliko dana nije odgovorila na pozive, zabrinuo se i otišao do njezinog stana gdje ju je pronašao mrtvu. 

- Teško nam je vjerovati da je više nema. Shrvani smo - objavili su iz njezina PR tima. 

Osim po glumi i glazbi, Sulli je u Koreji bila poznata i kao jedna od ikona feminizma. Otvoreno se borila za prava žena, a prošli mjesec našla se na udaru konzervativaca koji su primjetili kako joj je u jednom od videa ispala bradavica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Papatest 14.10.2019.

    Tako su i za mene mislili kada sam zaspao poslije ručka da sam mrtav,probudila me svađa oko mojih kuća i automobila a novčanik su mi u natezanju podrapali.

  • LiLu 14.10.2019.

    ma to je robovlasnicki sistem ,agencije i zvijezde u koreji ,agencije uzimaju skoro sve pare ,cak u ugovorima imaju stavke da ne smiju ni momke da imaju ,a ove lijepe djevojke bog zna sta sve rade da dospiju do statusa zvijezde ,i ovdje sigurno je neki mocnik imao svoju noc i to ce se zataskati kao i obicno ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare