To je to što me zanima!

'Smrtonosno oružje 5' je samo na par koraka od produkcije

Iako su neki mislili kako je rad na snimanju petog filma zamro, redatelj serijala Richard Donner dao je nekoliko izjava u kojima je opovrgnuo takve stavove
Vidi originalni članak

Serija po legendarnom filmu ulazi u drugu sezonu, pa je posve jasno kako je interes gledatelja i dalje dovoljno visok za film. Premda su neki mislili kako je sav rad na tom projektu zamro, redatelj serijala, Richard Donner dao je izjave u kojima je opovrgnuo takva mišljenja.

- Priču (novog filma, op.a.) sam osmislio s Channingom Gibsonom, koji je napisao četvorku. Sad samo trebam razriješiti sve sa studijom. Ako se svi potrude i okupimo se, uspjet ćemo. Mel i Danny žele snimati. Da ne žele, ne bi radilo. Tako da ima dobre šanse da ćete vidjeti film - rekao je redatelj.

Donner je kasnije pojasnio detalje oko pretprodukcije te o tome što ga je nagnalo da krene raditi opet.

- Dugo sam o svemu razmišljao, no nisam ništa napravio. Potom mi je Akademija dala nagradu. Kad sam njih dvojicu vidio na pozornici, kako se pripremaju uručiti mi nagradu, a publika ih je voljela... Kasnije, dok sam se vraćao kući, rekao sam supruzi kako mislim da je vrijeme. Ljudi ih žele vidjeti, treba dovršiti priču - konstatirao je filmaš.

Iako ovo sve zvuči jako uvjeravajuće, valja primijetiti kako scenarij još uvijek ne postoji (redatelj se tek našao sa scenaristom) te kako studio još uvijek nije rekao da se snima.

U posljednjih nekoliko godina je mnogo filmova završilo u tzv. 'development hellu' ('Bitka na Pacifiku 2', primjerice), iz kojeg se samo najjači mogu izvući. Nadajmo se da će 'Smrtonosno oružje 5' uspjeti u tom podvigu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Chucky_Pancamo 31.12.2017.

    Obožavam filmove ... ali koliko Danny Glover ima godina?

  • LiLu 21.12.2017.

    moram priznati da je serija jako dobra ,mislio sam d cve biti smeca al vrlo dobra dao bi joj 9/10 ..pogledajte .

Komentiraj...
Vidi sve komentare