To je to što me zanima!

Snima se remake filma Robina Williamsa, glumit će The Rock

Film o o igri koja uvlači ljude u sebe, 'Jumanji', prvi put je ekranizirana još 1995. godine. Izgleda da ćemo dobiti novu verziju, s Kevinom Hartom i Dwayneom Johnsonom u glavnim ulogama
Vidi originalni članak

Dwayne Johnson i Kevin Hart će se ove godine pojaviti u komediji 'Tajna služba', no prije nego što se taj film uopće pojavi u kinima, dvojica glumaca bi mogli krenuti s radom na drugom filmu. Johnson i Hart, kako se priča, su u ranim pregovorima za snimanjem nove adaptacije 'Jumanjija', koji je prošli put postao film 1995. godine.

Knjiga, objavljena 1981. godine, postigla je solidan uspjeh 1995. godine, a na njenim temeljima snimljena je i značajno kvalitetnija 'Zathura'. U prvotnom filmu glavnu je ulogu preuzeo Robin Williams, u jednoj od hvaljenijih uloga svoje karijere. Koje uloge bi preuzeli Johnson, odnosno Hart, nije objavljeno.

Glavni problem s idejom da ova dva glumca preuzmu taj zadatak jest njihova nevjerojatna zauzetost drugim projektima. Johnson trenutačno snima 'Spasilačku službu', da bi potom krenuo na snimanje osmog dijela 'Brzih i žestokih'. A Hart već sad radi na engleskom remakeu filma 'Nedodirljivi'.

Ako projekt uistinu uspije, redatelj koji bi preuzeo kormilo je Jake Kasdan, koji iza sebe ima nekoliko komičnih filmova (Walk Hard: The Dewey Cox Story, Zločesta učiteljica), no ništa značajno. Još trebamo vidjeti hoće li moći držati Dwaynea i Kevina na uzdama.

Drugi je problem film 'Tajna služba'. Premda izgleda kao da bi trebao biti hit, o njegovom uspjehu i te kako ovisi hoće li Sony dati novac za još jednu suradnju Johnsona i Harta.

Ako sve prođe 'po špagi', film bi mogao u kina stići na ljeto 2017.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kung fu panda 24.04.2016.

    The Rock samo što iz paštete ne izlazi

  • mesuney 22.04.2016.

    Odlican film, meni jedan od najboljih

Komentiraj...
Vidi sve komentare