Obavijesti

Show

Komentari 2

Amerima nije dovoljno: Snima se remake legendarnog filma

Amerima nije dovoljno: Snima se remake legendarnog filma
2

Iako je već u nekoliko navrata napravljen remake, pa čak i nastavak, a i reboot, u samo pet godina, filmaši ne odustaju od 'Nedodirljivog'. Što je to što ih tjera da rade remakeove?

VIDEO

Nakon što je u u Francuskoj 2011. godine oborio značajan broj rekorda i postao hit godine, 'Nedodirljivi' je slično ponovio diljem svijeta. Iako zarada na američkom tržištu nije bila velika, čak i tamo je ostavio dobar dojam. Stoga je zanimljivo za vidjeti da produkcijska kuća Weinstein namjerava napraviti američki remake filma.

Allmoviephoto

U 'Nedodirljivom' pratimo odnos paraplegičara Phillipea i njegovog bolničara Drissa, koji od početne netrpeljivosti, pa čak i mržnje, dosegne prijateljstvo kakvog bi svi zaželjeli. Film je od samog početka postao miljenik i publike, a i kritike, što se može vidjeti po njegovim ocjenama na raznim filmskim stranicama.

Tako na IMDbu ima ocjenu 8,6 dok mu je ocjena na sajtu filmskih kritičara, Rotten Tomatoesu, odličnih 75%. A osim iznimno kvalitetnih ocjena, film je uspio postići i nevjerojatnu zaradu. Snimljen za smiješnih 10 milijuna dolara, na kraju svoje distribuciju utržio je 426 milijuna, što je omjer kakvog bi zaželio baš svaki filmaš.

Popularnost filma pokazala se tolika da se do sad snimilo čak tri obrade, u samo pet godina koliko film postoji. No tek nedavno je casting za američke glumce ušao u malo jaču fazu i uspio naći prikladne glumce za uloge u filmu.

Isprva je u igri bio redatelj Paul Feig no čini se da će ga zamijeniti Tom Shadyac, dok su za glumce odabrani Colin Firth kao Phillippe i Chris Tucker kao Driss. No najnovije vijesti ipak sugeriraju da bi obojica glumaca mogla biti zamijenjena Bryanom Cranstonom odnosno Kevinom Hartom.

O daljnjem razvoju situacije ćemo vas pravovremeno obavještavati u rubrici FILM.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode