To je to što me zanima!

Snima se remake: Pogledajte kako izgleda novi RoboCop

Glumac Joel Kinnaman fotografiran je na snimanju remakea filma 'RoboCop' u redizajniranom crnom odijelu, užem od onog u originalu filma iz 1987. godine
Vidi originalni članak

U kolovozu sljedeće godine u američka kina stiže remake kultnog akcijskog filma 'RoboCop' iz 1987. godine. Fotografije glavnog glumca Joela Kinnamana u odijelu snimljene su na filmskom setu u Torontu. Na njima švedski glumac, najpoznatiji po ulozi u filmu 'Ubojstvo', nosi redizajnirano odijelo, uže od onog u originalu filma u kojem glumi Peter Weller.

Kinnaman će u remakeu filma redatelja 'Elitne postrojbe' Joe Padilhe igrati Alexa Murphyja, policajca koji je smrtno ozlijeđen na dužnosti. Spase ga zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i stvore futurističkog RoboCopa.

- Novi Robocop će biti mnogo humaniji, no u remakeu postoji puno stvari iz originala - rekao je Kinnaman za MTV i dodao kako obožava originalni film kojeg je u životu pogledao čak od 15 do 20 puta.

- Volim sve fimove redatelja Paula Verhovena. Također volim 'Starship Troopers' - rekao je.

Glumcima, Joelu Kinnamanu, Garyju Oldmanu, Samuelu L. Jacksonu i glavnoj ženskoj junakinji Abbie Cornish, na snimanju se pridružio i Michael Keaton koji glumi Raymonda Sellarsa, zlog direktora korporacije koja izgrađuje kiborga zvanog RoboCop. Njegova uloga prvobitno je bila ponuđena Hughu Laurieju, glumcu najpoznatijem po ulozi doktora Housea.

Prvi film o RoboCopu zaradio je više od 54 milijuna dolara, snimljena su dva filmska nastavka, televizijske miniserije. Imao je dvije nominacije za Oscara, a zlatni kipić osvojio je za najbolju montažu zvuka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • teglazg 17.09.2012.

    Bacite si oko na Bozji Grad(Cidade Deus) i Elitni Odred 1 i 2(Tropa de elite).

  • teglazg 17.09.2012.

    Ljudi Jose Padihla rai film biti ce filmcina,tip zna znanje ne brinite se da ce biti film los.

  • arrow19 17.09.2012.

    samo će upropastiti original -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare