To je to što me zanima!

Snimaju TV reklamu: Ništa od 'Pirata s Kariba' u Dubrovniku

Svi oni koji su se poveselili da će imati priliku statirati u petom nastavku 'Pirata s Kariba' morat će se razočarati. Ne traže se statisti za film već TV reklamu
Vidi originalni članak

Nakon što je u četvrtak objavljeno da će se novi nastavak 'Pirata s Kariba' snimati u Dubrovniku te da se traže statisti za film, cijela informacija je demantirana. Naime, na Facebook stranici Embassy Films Croatia, tvrtke koja je sudjelovala i u snimanju serije 'Igra prijestolja', u četvrtak je napisano da traže statiste za snimanje 'gusarske priče'. Svi su odmah pomislili da se radi o 'Piratima s Kariba', ali na istoj stranici ubrzo je objava izmijenjena te je objašnjeno da se ipak radi samo o TV reklami.

Ipak, iako se ne radi o filmu, i dalje imate priliku prijaviti se za statiranje u samoj reklami.  

Ukoliko ste zainteresirani možete nazvati 091/431-6552 ili poslati email na: casting@embassyfilms.com.

Prva audicija će biti u Zagrebu, u subotu 15. 2. 2014. na adresi Petrova 40, od 12:00 do 16:00 sati. U utorak 18. 2. 2014. biti će audicija u Dubrovniku, gdje i počinje snimanje početkom ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nopliz, nopliz 14.02.2014.

    zašto baš u dubrovniku? mogli su koju kunu potrošit i u slavoniji :-)

  • hiva997 14.02.2014.

    ma nije moguće ??? novinari nešto krivo kopirali?? čudi me...

  • kamen sa srca 14.02.2014.

    Pa ne mogu vjerovati,ovo je već deveta generacija (uključujući mene) gdje pokušavamo biti statisti u tom serijalu,a pradjedu na samrti sam obećao da neće više biti ni jedan nastavak "Pirata" bez barem jednog člana uže obitelji :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare