To je to što me zanima!

Snimanje holivudskog hita na krovu zagrebačke javne garaže

Nakon Rovinja, Rijeke i Karlovca, snimanje holivudskog filma 'Hitman’s Wife’s Bodyguard' nastavljeno je u metropoli. Ni ovaj put nije nedostajalo spektakularnih scena, i to na krovu javne garaže...
Vidi originalni članak

Holivudska ekipa i dalje boravi u Lijepoj Našoj, s obzirom na to da snimanje filma 'Hitman’s Wife’s Bodyguard' još uvijek traje. Nakon Rovinja, Rijeke i Karlovca, kamere su se prebacile u Zagreb. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da su se kadrovi snimali na krovu javne garaže u Čazmanskoj ulici, ni ovaj put nisu izostale spektakularne scene. Snimale su se i noćne scene, a na setu je osim glumaca bilo i više različitih vozila.

Podsjetimo, u filmu ćemo gledati glumce s holivudske A liste - Salmu Hayek (52) koja ne skriva koliko se zaljubila u našu zemlju pa je ovih dana čak i progovorila hrvatski, Samuela L.-a Jacksona (70) kojeg su osim Rovinja oduševili i zagrebački restorani te Ryana Reynoldsa (42) koji je iz Rovinja poslao najbolje razglednice koje su vidjeli milijuni njegovih obožavatelja diljem svijeta.

BRAVO Voće i povrće sa seta u Rijeci produkcija dala siromašnima

Holivudskoj ekipi u Hrvatskoj nedavno se na setu pridružio Glumac Frank Grillo (53), koji je publici najpoznatiji po filmovima 'Kapetan Amerika: Ratnik zime i Građanski rat', 'Wheelman', 'Pročišćenje: Anarhija i Izborna godina'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vlad 09.05.2019.

    Očekujem da se uskoro snimi film o mafiji. Za statiste imamo izvorne mafijaše za bacanje.

  • Demetra 09.05.2019.

    Kaj se Salma vratila s Met Gale?

Komentiraj...
Vidi sve komentare