To je to što me zanima!

Snimila je gotovo 50 filmova, glumila Lady Di, pa otvoreno priznala: Samo pet ih je valjalo!

Kristen je karijeru započela kao djevojčica, a svjetsku slavu stekla je nakon popularnog 'Sumraka'. Do danas je snimila pedesetak filmova, a za samo pet misli da su 'stvarno dobri'
Vidi originalni članak

Glumica Kristen Stewart (31) najpoznatija je po svojoj ulozi u 'Sumrak sagi', a tijekom karijere snimila je pedesetak filmova. U nedavnom intervjuu za The Sunday Times otkrila je nezadovoljstvo većinom filmova koje je snimila.

- Vjerojatno ih je pet stvarno dobrih - rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kristen je kao osobne favorite nabrojila filmove 'Clouds of Sils Maria' i 'Personal Shopper', a oba su radovi redatelja Oliviera Assayasa (66).

- To ne znači da žalim što sam ih snimila, već žalim što sam pristala snimati neke jer nije bilo nimalo zabavno - ispričala je.

Iako nije htjela otkriti koji su to loši filmovi, usporedila ih je s ljubavnim vezama.

- Osjećaj je kao kad shvatiš da ne znaš što radiš s nekim. Samo je razlika u tome što ne možeš prekinuti usred snimanja.

VENECIJANSKI FILMSKI FESTIVAL Premijera filma o princezi Diani: Glavna glumica Kristen Stewart stigla u ultrakratkim hlačicama

Posljednji film koji je Kristen snimila je 'Diana' u kojoj je utjelovila voljenu princezu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 27.10.2021.

    Tko prizna pola mu se prašta!

  • nap 27.10.2021.

    ima par dobrih filmova

  • 27.10.2021.

    Sve "znalci", koji vjerojatno ukupno nisu pogledali vjerojatno ni pola njenih filmova. Jedina amerikanka koja je dobila francuskog Cezara. Sigurno ne na lijepe oči. Pogledajte si samo ta 2 filma od Assayasa. Kome je to loše, neka nastavi gledati američke filmove o superjunacima koji spašavaju svijet. A cura je karakter, govori što misli, čega nema gotovo uopće ovih dana među glumcima mlađe generacije. Je, nisu joj svi filmovi dobri, ali ne postoji glumac kojima su svi filmovi prva liga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare