To je to što me zanima!

Snoopy i Charlie Brown dolaze pretpremijerno u vaš CineStar

Najpoznatiji stripovski pas napokon stiže i u naša kina, i to niti više niti manje već pretpremijerno. Omiljeni pas i njegov vlasnik Charlie Brown će razveseliti sva srca
Vidi originalni članak

Peanuts, popularni strip autora Charlesa M. Schulza, osmišljen davne 1950. godine , stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući svojim likovima: nespretnim, osmogodišnjim dječakom Charliejem Brownom i njegovim voljenim ljubimcem, psom Snoopyjem.

Ovaj poznati duo i ostale vesele likove možete pogledati PRETPREMIJERNO u CineStaru 5. i 6. prosinca te se vratiti u djetinjstvo uz dugometražni animirani film 'Snoopy i Charlie Brown: Peanuts film'.

Također, ne zaboravite se fotografirati u CineStaru ispred plakata ovog preslatkog animiranog filma i sudjelovati u nagradnom natječaju, jer možete osvojiti 'limited edition' poklone! Detalje natječaja potražite na linku.

YouTube/Screenshot

Ako ne stignete pogledati Snoopyja ovog vikenda, to ćete moći učiniti na redovnim projekcijama od 10. prosinca, a ulaznice kupite na BlitzCinestarovom online dućanu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LalaLoopsy 07.12.2015.

    Odgledali prije dva tjedna...film je vise za TV nego za kino

  • menart 06.12.2015.

    charly i ostala postava ... falaaaaaa... uzivam gledajuci vas. pozd svim dobrim judima dobre voljr...

Komentiraj...
Vidi sve komentare