To je to što me zanima!

Sobin i Bilman se 'razbijaju': S BMX-a smo pali trideset puta

'Dedica' Davor rastura, za razliku od mene. Nije mu ni jednom ispao gebis - šali se glumac Slavko Sobin koji s Bilmanom uvježbava vožnju na BMX-u za finale
Vidi originalni članak

Zabavlja me trapez. Razmišljam gdje bih ga mogla postaviti doma. Problem su preniski stropovi, kaže zagrebačka glumica Ana Majhenić (34).

Dodaje kako bi joj za to idealno poslužio Bilmanov (40) podrum. Poslovni savjetnik na korak je do pobjede, a kolege ga zafrkavaju da je to zbog podruma u kojem vježba.

- Slavko i ja smo se razbili na BMX-u. Za sada brojim jedno 34 pada - kaže Davor. Njegov partner, glumac Slavko Sobin (31) kaže kako je kukavički ušao u zadatak jer se ne namjerava polomiti u subotnjem finalu.

- ‘Dedica’ Davor rastura, za razliku od mene. Nije mu ni jednom ispao gebis - šali se Sobin. Voditeljica Tamara Loos (28) uvježbava skateboard s voditeljom Ivanom Vukušićem (34).

- Skateboard je stvarno zastrašujući. Vuk i ja ne znamo dobro pasti. Svim silama se trudimo zadržati na nogama pa napravimo špagu - kaže Tamara koja nikad ranije nije skejtala.

Iako svi čekaju da se odmore od napornih zadataka, žao im je što sutra završava show.

Svi koji 16. siječnja žele biti u studiju HTV-a, mogu se prijaviti na naš internetski portal 24sata.hr. Ispunite obrazac, a mi ćemo odabrati desetero sretnika za finale.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ivan Mašić 15.01.2016.

    Kako mogu pisati o BMX - ovcima kad Lana leži teško ranjena. Ništa nas ne izvještavaju o njenim preponama.....A mi se jako brinemo i strepimo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare