To je to što me zanima!

Sofia Vergara: 'Velike grudi su mi otvorile sva vrata! Bile su mi putovnica kad sam imala 20!'

Kolumbijska glumica u nadolazećoj će Netflixovoj seriji utjeloviti Griseldu Blanco, a karijeru je započela kao model
Vidi originalni članak

Moje velike sise i tijelo otvorili su mi vrata, rekla je Sofia Vergara (51) za strane medije. Prisjetila se vremena kad je počela raditi kao model te sve zasluge na svjetskoj slavi pripisuje svom dobrom izgledu.

OBJASNILA Sofia Vergara napokon otkrila razlog razvoda od Manganiella

Glumica svjesna svog izgleda, kaže kako joj je upravo ono dalo prednost u holivudskoj industriji. Svoj izgled je pohvalila i ne osjeća se loše zbog toga. 

- To je bila moja putovnica za svijet kada sam imala 20 godina i počela kao model, ali danas imam 51 i još uvijek sam ovdje - rekla je Vergara, koja smatra da ju je njezina osobnost zadržala na sceni. 

Glumica objašnjava kako je u svojoj karijeri preuzimala rizik, koji joj je učvrstio karijeru, te da se nije oslonila samo na zgodan izgled.

ŽELI JE SE RIJEŠITI? Sofia Vergara prodaje luksuznu vilu na Beverly Hillsu: Snizila je cijenu za više od pet milijuna $

- Postoje ljepše i mlađe žene, koje imaju veće grudi i bolje tijelo od mene, ali ja sam još uvijek ovdje jer sam pokazala da mogu - rekla je te dodala ako ljudi vide samo njezine grudi, a ne njezin talent, onda je to njihov problem.

Prisjetimo se, kolumbijska glumica, koju ćemo uskoro gledati u novoj Netflixovoj seriji 'Griselda', nedavno je otkrila zašto se razvodi od Joe Manganiella (47).

- Moj brak se raspao jer je Joe bio mlađi od mene i želio je imati djecu, a ja nisam željela biti stara mama. Osjećam da to ne bi bilo fer prema bebi. To više nije za mene. Imala sam sina s 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam biti baka, a ne majka - rekla je za španjolski magazin El Pais.

POGLEDAJTE VIDEO: IZNENADILI SMO BABY LASAGNU S LAZANJAMA

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 24.01.2024.

    Svaka cast na iskrenosti umjesto izigravanja lazne svetice. Imala je adut u rukavu koji je dobro iskoristila :D

  • mars7 24.01.2024.

    lijepa

  • __Che__ 24.01.2024.

    samo da nebude za koju godinu da su i tebe silovali a i sama znas da si se probila polugolotinjom/golotinjom kao i mnoge druge

Komentiraj...
Vidi sve komentare