To je to što me zanima!

Sofija i Jović objavili zaruke: 'Hvala ti. Volim te beskrajno...'

Par je prije nekoliko mjeseci podijelio s pratiteljima kako čeka dijete. Iako se na početku šuškalo kako je riječ o djevojčici, Sofija i Luka potvrdili su kako im na svijet stiže sin
Vidi originalni članak

Srpska manekenka Sofija Milošević (30) i nogometaš Luka Jović (22) u nedjelju su na društvenim mrežama objavili sretnu vijest. Naime, nakon godinu dana veze par se zaručio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da! Hvala ti što si ti ti. Hvala ti na smijehu kada si tu. Hvala što me voliš. Volim te beskrajno - napisala je Sofija na svom Twitter profilu. Brojni pratitelji, ali i prijatelji čestitali su mladom paru na zarukama. 

Par je prije nekoliko mjeseci podijelio s pratiteljima kako čeka dijete. Iako se na početku šuškalo kako je riječ o djevojčici, Sofija i Luka potvrdili su kako im na svijet stiže sin. 

Nedavno je otkrila i kako je 'razmažena trudnica'.

- Luka se stvarno trudi oko mene, razmazio me je, baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve. Neki muškarci nemaju osjećaja za te stvari, ali on baš ima - priznala je.

ISPROVOCIRALA IH JE Sofija na meti hejtera: 'Lako je trošiti novac od muškarca...'

Iako čeka dijete, još ne razmišlja o tome da se ostavi modne piste.

- Prošli tjedan me kontaktirao agent iz Španjolske, rekla sam mu: 'Već mi se trbuh nazire', na što mi je odgovorio: 'Ne brini ništa, imamo mi posao i za trudnice', tako da se nisam još umirovila - rekla je nedavno. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Trump Jong Un 17.08.2020.

    Koji koefcijent stavit na ovo dvoje ?

  • vidoje pišek 17.08.2020.

    mali ga ne zna izvadit kad treba

  • 17.08.2020.

    Pa matora je sklopila posao zivota,mora se priznat

Komentiraj...
Vidi sve komentare