To je to što me zanima!

Sofija i Luka unajmili dio hotela za život u Frankfurtu: 'Imat će poslugu, teretanu, spa centar'

Koliko čitav prostor pruža maksimalnu privatnost, govori podatak da resort posjeduje nekoliko restorana internacionalne kuhinje, koja priprema brojne specijalitete, kaže izvor
Vidi originalni članak

Atraktivna srpska manekenka Sofija Milošević (30) i njezin zaručnik, nogometaš Luka Jović (23), sa sinom Aleksejem navodno će živjeti u Frankfurtu, i to u hotelskom resortu Villa Kennedy koji ima pet zvjezdica, pišu tamošnji mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Preko prijatelja koje Luka ima u Frankfurtu dobili su preporuku da im je najbolje zakupiti na neodređeni period obiteljski stan koji je pretvoren u intimni hotel. Interesantno je što ovdje stanuje veliki broj poslovnih ljudi koji su zbog obaveza koje imaju u Njemačkoj prisiljeni biti odvojeni od kuće. Ubrzo je uslijedio sastanak s ljudima koji su u menadžmentu ovog hotela te su odabrali čitav jedan dio hotela u kojem će živjeti njih troje - ispričao je izvor blizak paru.

A evo u kakvom će luksuzu uživati golupčići. 

- Pored velikih soba i u drugim prostorijama ima dovoljno prostora za njihove životne potrebe. Ovaj kompleks ima i veliku teretanu gdje Luka svakodnevno može trenirati, kao što je to činio dok su bili u Madridu, ali i spa centar koji se nalazi u sastavu njihovog stana te Sofija tu može maksimalno uživati s malim Aleksejem. U slučaju da im dođu članovi obitelji, imaju dovoljno mjesta da ih ugoste. Imanje ima dvorište gdje Sofija često može boraviti s Aleksejem, a osim toga blizu je i šetalište koje se pruža duž rijeke Majne te će to biti idealna prilika za malog Jovića da uživa u prvim koracima - dodao je izvor.

VELIKA PROMJENA Jović i Sofija sele se u Frankfurt: 'Želja im je imati veliku kuću, ali daleko od očiju paparazza...'

Koliko čitav prostor pruža maksimalnu privatnost, govori podatak da resort posjeduje nekoliko restorana internacionalne kuhinje, koja priprema brojne specijalitete.

- Uz sve to Sofija će imati 24 sata poslugu koja će joj biti na raspolaganju. U idućim mjesecima Milošević ima u planu pokušati svoj biznis predstaviti brojnim uspješnim damama u Njemačkoj, kako bi potencijalno mogla osvojiti tržište na kojem do sada još nije bila - zaključio je izvor.

Sofija i Luka nisu željeli komentirati ova saznanja, pišu srpski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 10.02.2021.

    Neobično da ovaj Hrvatski Portal strance naziva imenom!?

  • valentina marić 10.02.2021.

    daleko od očiju paparazza a naslikavaju se na svakom čšku hahahah top

  • valentina marić 10.02.2021.

    ...sorry a ......ko su ovo dvoje? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare