To je to što me zanima!

Sofija je objavila fotografiju sa sinom: 'Pa ti si najljepša majka'

Brojni prijatelji i pratitelji čestitali su joj na prinovi. Manekenka je, prenose srpski mediji, rodila u utorak u privatnoj poliklinici u Španjolskoj. Za porod je navodno iskeširala oko 65 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Srpska manekenka Sofija Milošević (30) na društvenim mrežama objavila je prvu fotografiju sa sinom Aleksejem. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najvrjedniji poklon koji vam život može dati. Dobro nam došao na svijet, dječače. Hvala svima na lijepim željama - napisala je Sofija u opisu fotografije.

Manekenka je, prenose srpski mediji, rodila u utorak u privatnoj poliklinici u Španjolskoj. Za porod je navodno iskeširala oko 65 tisuća kuna. 

Brojni prijatelji i pratitelji čestitali su novopečenoj majci na prinovi. Čestitkama se pridružila i voditeljica Nikolina Ristović. 

OTKRIVENO IME DJEČAKA Sofija i Luka 'iskeširali' su oko 60 tisuća kuna za porod u klinici

- Predivno ljubice uživaj - napisala je Nikolina, a neki fanovi otišli su korak dalje pa komentirali su i kako je Sofija najljepša majka na Balkanu. 

Podsjetimo, prije dva mjeseca objavila je zaruke s Lukom Jovićem (22) koji trenutačno igra za Real Madrid, a o njihovoj ljubavi često pišu i španjolski mediji. 

Iako se 'šuškalo' kako par čeka djevojčicu, Sofija i Luka u intervjuu za magazin 'Hello' otkrili su kako će u rujnu na svijet doći dječak. 

- Još uvijek ne mogu vjerovati da sam trudna. Naravno, oduvijek sam željela djecu, ali sam smatrala da sam previše nezrela za takav korak - rekla je Sofija za Hello prije nekoliko mjeseci. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Vukovar90 12.09.2020.

    Amra Dzeko je ljepsa.

  • Čeljo Brtika 12.09.2020.

    Ovaj me podsjeća na baku praseta.

  • 12.09.2020.

    Ne znam tko je ona, ali definitivno je bila lijepa trudnica

Komentiraj...
Vidi sve komentare