To je to što me zanima!

Šokirana Barbara Šegetin rekla je 'da' crnogorskom ugostitelju

Dodala je kako je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i foliranje. Barbari je na zarukama među prvima čestitala mlađa sestra Tina (28), koja je s njom slavila Novu godinu
Vidi originalni članak

Presretna sam i šokirana, rekla nam je Barbara Šegetin (30), koju je na dočeku Nove godine u beogradskom hotelu zaprosio dečko Lazar nakon nekoliko mjeseci veze.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša stanarka regionalnog “Big Brothera” priznaje da su ranije razgovarali o svadbi, no nije očekivala da će je tako brzo zaprositi. Crnogorski ugostitelj kleknuo je na koljena i pred riječku manekenku izvadio prsten, a ona je odmah pristala iako je bila šokirana.

Barbarin zaručnik je nekoliko godina mlađi od nje i ima nekoliko kafića. Iz Crne Gore je, a upoznali su se u Beogradu, u kojemu Barbara živi nakon izlaska iz BB kuće prije pet godina.

- Lazar je sve ono što sam tražila u muškarcu. Volim da je uredan, vrijedan, da drži do sebe i da mi je pravi prijatelj - rekla nam je nedavno.

Dodala je kako je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i foliranje. Barbari je na zarukama među prvima čestitala mlađa sestra Tina (28), koja je s njom slavila Novu godinu. Tina se ljetos rastala nakon godinu i pol dana braka od Race Jovanovića (32) iz Crne Gore.

Da je zaljubljena, Barbara je otkrila prije mjesec dana kad je na Instagramu objavila fotografiju iz kreveta na kojoj se s dečkom drži za ruke. Tad je napisala: “Volim te“. Barbara je do prije veze s Lazarom solirala gotovo godinu dana. To je bio najdulji period da je bila sama. Lani je prekinula zaruke s muškarcem kojeg nikad nije htjela imenovati. Zbog njega je istetovirala logo Guns’n’Roses. Sestre Šegetin uskoro otvaraju salon ljepote u Beogradu. Barbara nadgleda radove.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • 02.01.2020.

    al će se ovaj usrećit? Ko prstom u ....

  • 02.01.2020.

    Elemental- Tako lijepa

  • 02.01.2020.

    Bas me zanima jel bi rekla da crnogorskom pomocnom kuharu

Komentiraj...
Vidi sve komentare