Show

Komentari 151

Šokirana Barbara Šegetin rekla je 'da' crnogorskom ugostitelju

Šokirana Barbara Šegetin rekla je 'da' crnogorskom ugostitelju

Dodala je kako je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i foliranje. Barbari je na zarukama među prvima čestitala mlađa sestra Tina (28), koja je s njom slavila Novu godinu

Presretna sam i šokirana, rekla nam je Barbara Šegetin (30), koju je na dočeku Nove godine u beogradskom hotelu zaprosio dečko Lazar nakon nekoliko mjeseci veze.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Bivša stanarka regionalnog “Big Brothera” priznaje da su ranije razgovarali o svadbi, no nije očekivala da će je tako brzo zaprositi. Crnogorski ugostitelj kleknuo je na koljena i pred riječku manekenku izvadio prsten, a ona je odmah pristala iako je bila šokirana.

Barbarin zaručnik je nekoliko godina mlađi od nje i ima nekoliko kafića. Iz Crne Gore je, a upoznali su se u Beogradu, u kojemu Barbara živi nakon izlaska iz BB kuće prije pet godina.

- Lazar je sve ono što sam tražila u muškarcu. Volim da je uredan, vrijedan, da drži do sebe i da mi je pravi prijatelj - rekla nam je nedavno.

Dodala je kako je kod muškarca odbija lijenost, mrzi kad je neradnik, ne voli aljkavost, nekulturu i foliranje. Barbari je na zarukama među prvima čestitala mlađa sestra Tina (28), koja je s njom slavila Novu godinu. Tina se ljetos rastala nakon godinu i pol dana braka od Race Jovanovića (32) iz Crne Gore.

Da je zaljubljena, Barbara je otkrila prije mjesec dana kad je na Instagramu objavila fotografiju iz kreveta na kojoj se s dečkom drži za ruke. Tad je napisala: “Volim te“. Barbara je do prije veze s Lazarom solirala gotovo godinu dana. To je bio najdulji period da je bila sama. Lani je prekinula zaruke s muškarcem kojeg nikad nije htjela imenovati. Zbog njega je istetovirala logo Guns’n’Roses. Sestre Šegetin uskoro otvaraju salon ljepote u Beogradu. Barbara nadgleda radove.

Najčitaniji članci