To je to što me zanima!

Sonja Kovač otkrila je tegobe u trudnoći: 'Au, kad oba uhvate! Tko se još može poistovjetiti?'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada često objavljuje kako izgleda njezina trudnoća
Vidi originalni članak

Tko se može poistovjetiti? Meni bude rijetko ovako preko dana, ali ujutro, kod buđenja i rastezanje, aaau ... Kad oba uhvate!, požalila se nedavno influencerica Sonja Kovač (39) na grčeve u listovima. 

PRIVUKLA JE POGLEDE Sonja Kovač prošetala centrom grada i pokazala trudnički trbuh

Otkrila je kako joj u tim trenucima pomaže magnezij u spreju.

- To je kao ulje/ vodica, umasiram si u listove prije spavanja par špriceva, ali moram svaki dan nanositi da bi djelovalo - poručila je na Instagramu te je pitala pratiteljice jesu imale sličnih problema.

POSVETILA MU EMOTIVNU PORUKU Sonja Kovač i njezin partner su proslavili 12 godina veze: 'Čeka nas najdivnije putovanje...'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada često objavljuje kako izgleda njezina trudnoća.

Nedavno je upitala pratiteljice kad su one osjetile prve bebine pokrete. Prvo se javila putem TikToka, gdje je u videu ispričala svoje doživljaje.

- Znate ono kad su vam pričali prije trudnoće, 'Ma budeš ti osjetila bebu', 'Budu tu neki leptirići koji ćeš osjetit'... e, pa kod mene nema leptirića, nikad nije bilo leptirića - započela je Sonja, pa nastavila:

SASVIM ISKRENA Sonja Kovač otkrila koliko dugo je pokušavala zatrudnjeti: Niste sami, puno parova prolazi to...

- Ja sam ovu slatku curicu osjetila tek tamo negdje oko 21. tjedna i počelo je odmah, ono, karate kid, ja ne znam što je to.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rtz2 16.04.2024.

    fujpuj

  • {matrix} 16.04.2024.

    baba je trudna, taman

  • nedam se 16.04.2024.

    Vau, žena trudna ! Vau , žena će roditi! Vau , koja hrabra žena pa čak i rađa ! Fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare