To je to što me zanima!

Sonja zavodila Marija dok farmeri hvale Ivanine grudi

U spavaćoj sobi Ivana je slučajno pokazala grudi. Mario i Dino to su jedva dočekali, a Ivana je svoje poprsje pohvalila. Gianna i Simona se zabavljaju
Vidi originalni članak

Simona koja drži do svog izgleda zainteresirala se za recepte u almanahu. Napravila je piling masku od kukuruzne krupice i meda. Zajedno s Giannom nanosila je smjesu na lice.
- Samo kapke ne diraj, koža je jako osjetljiva na tom dijelu - upozorila ju je Simona. Ostali farmeri su pucali od smijeha. U spavaćoj sobi Ivana je slučajno pokazala grudi. Mario i Dino to su jedva dočekali.
- A što se stvarno vidjelo? Je l’ ti bila čista sekundica? Ma, meni su moje sise baš dobre - na kraju je zaključila Ivana. Dino joj je rekao da ih je pokazala dovoljno, baš koliko je potrebno za naslovnicu.

SONJA ZAVODI MARIJA
Mario i Sonja pričali su o maštarijama koje će ostvariti kada izađu vani. Mario želi otići u teretanu, posjetiti nećakinje i konačno se odmoriti. Sonja mu je rekla kako sumnja da će se moći odmoriti jer ih čeka ludnica kad izađu.
- Ja volim razgovarati s tobom - rekla mu je ležeći na krevetu. Dok je on ubijao muhe po sobi, Sonja ga je počela zavoditi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • saloma 13.05.2009.

    blago tebi tinami, ja sam nažalost pogledala jednu dok sam bila u bolnici i jedva sam čekala da prođe, a bilo mi glupo tražiti od žene koja je gledala da prebaci. tih 45 minuta gledanja farme me koštalo živaca i živaca

  • MaliRadojica 13.05.2009.

    Slucajno?Evo ja sam sad slucajno poslao komentar,uopste nisam htio....

  • Tinami 13.05.2009.

    Ponosim se jer nisam pogledala niti jednu jedinu epizodu te debilne emisije!!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare