To je to što me zanima!

Sony music nudi Adele ugovor s iznosom od kojeg zastaje dah

Britanski je The Sun, list koji u pravilu treba uzimati s rezervom, objavio da se Adele sprema promijeniti diskografsku kuću i zaraditi ogromno bogatstvo, prelazak u Sony music vrijedan
Vidi originalni članak

Britanski je The Sun, list koji u pravilu treba uzimati s rezervom, objavio da se Adele sprema promijeniti diskografsku kuću i zaraditi ogromno bogatstvo. Naime, prema pisanju tog lista, Adele bi za prelazak u Sony music trebala potpisati ugovor vrijedan čak 131 milijun dolara, ili oko milijardu kuna. 
-Osigurali smo potpis jedne od najvećih glazbenih zvijezda današnjice. Ugovor s dosadašnjom diskografskom kućom XL recordings joj je istekao, a mi smo ionako vlasnici njezinih prava u Americi’, citira spomenuti list neimenovani izvor iz Sony Musica.

Sony bi tako imao ekskluzivno pravo objavljivanja njezinih pjesama i albuma za cijeli svijet, a iznos ugovora bio bi najveći ikada potpisan s nekom pjevačicom. Iznos o kojem je riječ veći je od do sada najvećeg koji je Robbie Williams dobio 2002. godine za prelazak u EMI Music.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Brain Damage 24.05.2016.

    Money, money, money must be funny...

  • tomislav22 23.05.2016.

    Vrhunska je Adele ali me živcira, meni je Amy Winehouse bolji vokal od Adele

Komentiraj...
Vidi sve komentare