To je to što me zanima!

Sopek i Ojdanić 'pograbile' se oko torbice: Ma sve za modu...

Modeli su fenomenalni s nevjerojatno povoljnim cijenama, pa smo se Renata i ja pograbile za jednu torbu, no ona je pobijedila - kroz smijeh otkriva Ecija...
Vidi originalni članak

Dvije zaljubljenice u sport, ali i modu, voditeljica Renata Sopek i glumica Ecija Ojdanić 'posvađale' su se oko – torbice na otvorenju novog Fashion Outleta u Sesvetama (Zagrebačka cesta 36 - zgrada Europatradea) prošlog četvrtka.

- Jako volim Patriziu Pepe, tu sam se zalijepila i stala. Modeli su fenomenalni s nevjerojatno povoljnim cijenama, pa smo se Renata i ja pograbile za jednu torbu, no ona je pobijedila - kroz smijeh otkriva Ecija koja kao i većina ljudi voli kupovati lijepe stvari po povoljnijim cijenama.

Šopingholičarka Renata Sopek priznaje kako joj se svidjelo baš sve u ponudi, no razgledala je i onu za svog muškarca. 

- Vidjela sam muški dio, ali naravno da me oko vuče na ovaj ženski. Kad se mi žene nađemo u šopingu, nismo sve svoje, pa više
volim ići solo ili sa sestrom. Muškaci nemaju toliko živaca - poručuje Renata koju ćemo tako i u sljedećem šopingu u Fashion Outletu vidjeti u ženskom društvu.

Ponuda je zaludjela i druga poznata lica iz javnog života, kao Filip Juričića, Amara Bukvića, Hanu Mašić, Anju Alavanju i Bojana Jambrošića koji su izabrali nekoliko neizostavnih komada za svoje ormare.   


 
„Promijenili su se prioriteti. Prije smo se mi oblačili, a sada prvo treba opskrbiti klince. Zato i jesmo sve skromnije obučeni, ali ima finih markica po pravim outletskim cijenama“, zaključuju u isti glas Filip i Amar koji će u šoping zasigurno povesti i svoje atraktivne bolje polovice Niku i Almu.

Ipak, Anja Alavanja kroz smijeh nam je otkrila kako joj je drago što ovoga puta u šoping nije vodila supruga koji baš uvijek pronađe nešto za sebe.

- Posebno me oduševila odlična Patrizia Pepe. Već sam uzela kaput koji izgled predivno i skupo - pohvalila nam se simpatična voditeljica.
 
Fashion Outlet nalazi se u sklopu Five Star Outleta koji je svoja vrata otvorio u travnju ove godine na čak 1200 četvornih metara te u kratkom roku oduševio kupce bogatim i raznovrsnim asortimanom više desetaka vodećih svjetskih brandova iz svijeta kozmetike,
parfumerija, kućanstva i tehnike po trajno sniženim cijenama od 30 do 50 posto.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare