To je to što me zanima!

Sophie Anderton: Na drogu me navukao Mark Bosnich

Britanska manekenka kaže da ju je nogometaš hrvatskih korijena tukao, uzimao novac te kako je on glavni krivac što je potonula u pakao droge
Vidi originalni članak

Britanska manekenka Sophie Anderton (32) nedavno je otkrila kako je zbog ovisnosti o kokainu bila elitna prostitutka. Bogatim biznismenima sat je naplaćivala po 120.000 kuna. Za bavljenje prostitucijom okrivila je manekenstvo. - Nisam jedina, tim se poslom bave i dva supermodela - kazala je Sophie pohvalivši se da se više ne drogira. Nedugo zatim uhvatili su je kako uzima kokain. Za ovisnost o drogi optužila je bivšeg dečka, nogomateša hrvatskih korijena, Marka Bosnicha. Kaže kako je na drogu ukupno potrošila više od dva milijuna kuna.
- S njim sam se počela drogirati. Tukao me, uzimao mi je novac - opisala je za “Red Carpet” Sophie burnu vezu s nogometašem koji je 2002. zbog kokaina izbačen iz engleskoga prvoligaškoga kluba Chelseaja. Mark je zbog droge uskoro bankrotirao.
- Bio je poznat po tome koliko može povući. Čudi me da je preživio sve to, da mu je srce izdržalo. Sreća njegova što ima jak organizam - ustvrdila je manekenka i dodala da je bio u dugovima jer je novac trošio na drogu, koje se nije mogao zasititi. U jednom od intervjua Mark priznaje da je jednako bio lud za oboje.
- Ona mi je bila sve. Šmrkao sam i po deset grama na dan - rekao je Bosnich, koji je o divljem životu trebao snimiti dokumantarac.

IZGUBIO CURU, POSAO I NOVAC
Australac hrvatskih korijena Mark Bosnich karijeru je počeo u Australiji za klub Croatiju. Zatim je branio za Aston Villu, Manchester United i Chelsea. Zarađivao je više od 400.000 kuna na tjedan. U 36. se vratio u Australiju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sprinterica 19.10.2009.

    pa zanimljivo imala sam i ja frendove koji su se drogirali pa mi nikada na pamet nije palo niti me tko mogao navući tak da srećo moja ova tvoja priča ne stoji, da nisi htjela ne bi ni probala

  • rođina skvo 19.10.2009.

    Misli da si se ti navukla sama................jl izgovor zlata vrijedi...

  • deba KING 19.10.2009.

    jel te i na kitu navuko???

Komentiraj...
Vidi sve komentare