Obavijesti

Show

Komentari 14

Sophie Anderton: Na drogu me navukao Mark Bosnich

Sophie Anderton: Na drogu me navukao Mark Bosnich
3

Britanska manekenka kaže da ju je nogometaš hrvatskih korijena tukao, uzimao novac te kako je on glavni krivac što je potonula u pakao droge

VIDEO

Britanska manekenka Sophie Anderton (32) nedavno je otkrila kako je zbog ovisnosti o kokainu bila elitna prostitutka. Bogatim biznismenima sat je naplaćivala po 120.000 kuna. Za bavljenje prostitucijom okrivila je manekenstvo. - Nisam jedina, tim se poslom bave i dva supermodela - kazala je Sophie pohvalivši se da se više ne drogira. Nedugo zatim uhvatili su je kako uzima kokain. Za ovisnost o drogi optužila je bivšeg dečka, nogomateša hrvatskih korijena, Marka Bosnicha. Kaže kako je na drogu ukupno potrošila više od dva milijuna kuna.
- S njim sam se počela drogirati. Tukao me, uzimao mi je novac - opisala je za “Red Carpet” Sophie burnu vezu s nogometašem koji je 2002. zbog kokaina izbačen iz engleskoga prvoligaškoga kluba Chelseaja. Mark je zbog droge uskoro bankrotirao.
- Bio je poznat po tome koliko može povući. Čudi me da je preživio sve to, da mu je srce izdržalo. Sreća njegova što ima jak organizam - ustvrdila je manekenka i dodala da je bio u dugovima jer je novac trošio na drogu, koje se nije mogao zasititi. U jednom od intervjua Mark priznaje da je jednako bio lud za oboje.
- Ona mi je bila sve. Šmrkao sam i po deset grama na dan - rekao je Bosnich, koji je o divljem životu trebao snimiti dokumantarac.

IZGUBIO CURU, POSAO I NOVAC
Australac hrvatskih korijena Mark Bosnich karijeru je počeo u Australiji za klub Croatiju. Zatim je branio za Aston Villu, Manchester United i Chelsea. Zarađivao je više od 400.000 kuna na tjedan. U 36. se vratio u Australiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci