To je to što me zanima!

Soraja fanovima svaki tjedan 'daje' svoju guzu, a oni je hvale

Soraja Vučelić na Facebooku ponosno pokazuje utegnutu stražnjicu i uživa u komplimentima obožavatelja. Guzu fotografira u 'vrućim' hlačicama i uskim hlačama
Vidi originalni članak

Obožavatelji na Facebooku njenu stražnjicu prozvali su 'prvim dupetom Balkana', a Soraja ih voli razveseliti provokativnim fotografijama svoje bujne pozadine. Prije su u prvom planu bile njene bujne grudi, no Soraja Vučelić prednost sad daje guzi. Na društvenoj mreži objavljuje fotografije i članke koje o njenoj stražnjici pišu razni mediji. 

Čvrstu stražnjicu bez celulita fotografira dok nosi vruće hlačice i pripijene, skoro prozirne kombinacije. Na obline je ponosna i uživa u komplimentima kojih joj nikako ne nedostaje.  

Idi na 24sata

Komentari 87

  • user_140683 21.07.2012.

    Poljubite ju u to njeno dupe i ostavite nas na miru!

  • majatony 15.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nata callahan 12.07.2012.

    ok, soraja, skuzili smo da imas iphone i ipad.... u znak postovanja na pokojnog stevea jobsa, prestani ih zlostavljat svojim "sexy" slikama

Komentiraj...
Vidi sve komentare