To je to što me zanima!

Soraja je 'uskočila' u Ferrari: 'Čuvaj ovog s dobrim parama...'

Prije nekoliko dana, srpski mediji pisali su kako će bivša reality zvijezda reći 'da' biznismenu (37) srpskog porijekla s kojim je u vezi skoro godinu dana
Vidi originalni članak

Svoje pratitelje već je naviknula na fotografije s luksuznih putovanja i ormare pune brendiranih krpica, ali ovaj put Soraja Vučelić (34) otišla je korak dalje i pokazala 'običnim smrtnicima' kako provodi dane dok svijet ratuje s smrtonosnim virusom. 

Crnogorskoj starleti je, čini se, dosadio boravak u samoizolaciji pa je odlučila 'uskočiti' u novi automobil. No, ovdje nije riječ o bilo kakvom vozilu već jednom od najskupljih 'igračkica'. Riječ je o Ferrariju, naravno. 

Na društvenim mrežama objavila je videozapis iz automobila, a pratitelji su odmah krenuli diskutirati o nepoznatoj osobi za volanom. Većina ih se složila kako je riječ o misterioznom zaručniku. 

- Je li ovo zaručnik? Čuvaj ovog s dobrim parama. Koga briga za automobil kada je na snimci ovakva ljepotica - samo su neki od komentara

Prije nekoliko dana, srpski mediji pisali su kako će bivša reality zvijezda reći 'da' biznismenu (37) srpskog porijekla s kojim je u vezi skoro godinu dana. Starleta i njezin izabranik zakazali su svatove prije epidemije korone i čvrsto su odlučili da ih ne otkazuju.

- Optimistični su da će za dva mjeseca proći epidemija i da neće morati mijenjati planove. Još početkom godine rezervirali su za lipanj jedan ekskluzivni restoran u Moskvi, gdje će imati slavlje - rekao je dobro obaviješteni izvor za Informer.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 23.04.2020.

    Opet ova Marsovka. Sad se preserava s Ferrarijem...

  • Gggg_1 23.04.2020.

    Mislim da znam tko joj je dečko

  • 23.04.2020.

    ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare