To je to što me zanima!

Soraja nakon uhićenja: 'Sve je riješeno, nemojte pretjerivati'

Starleta i M.M. iz Podgorice jučer su uhićene zbog kršenja mjere zabrane okupljanja u objektima za one koji nisu članovi istog kućanstva, a djevojke nisu imale propusnicu. Soraja se sada o svemu oglasila
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Soraja uhićena u Crnoj Gori, prekršila je pravila oko korone

Crnogorska starleta Soraja Vučelić-Masoni (34) jučer je uhićena na Žabljaku u Crnoj Gori zbog sumnje da je počinila kazneno djelo nepostupanja prema zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti, pišu Vijesti. Starleta nije jedina koja je uhićena, već i M.M. (33) iz Podgorice. Djevojke su odveli državnom sucu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima. Sada se o svemu i sama oglasila. 

Tvrdi kako je glavni problem zapravo bila njezina prijateljica.

- Nisam uhićena, već sam zajedno s prijateljicom privedena na razgovor. Naime, vozile smo se njezinim automobilom za koji nije imala papire kod sebe, a zaboravila je vozačku dozvolu. Najveći problem je bio taj što je automobil registriran na talijanske tablice, ali sve je riješeno. Nema potrebe da se pretjeruje - rekla se Soraja za srpske medije.

Podsjetimo, jučer su iz policije poručili: 

- Postupajući po operativnim informacijama, policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M., a koje nisu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog prometovanja (op.a. propusnice). Osim što su prekršile tu mjeru, prekršile su i mjeru zabrane okupljanja u objektima za one koji nisu članovi istog kućanstva.

Prvotno se Soraja nije oglasila ni na društvenim mrežama, gdje je inače prilično aktivna. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Soraja uhićena u Crnoj Gori, prekršila je pravila oko korone

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Šljivar 04.05.2020.

    Hvala na ovako važnoj informaciji. Odoh piškit.

  • 04.05.2020.

    Odvratna ..

  • 04.05.2020.

    Anđeosko lice ima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare