To je to što me zanima!

Soraja: Ne želim da me zovu posvudušom, ali volim pažnju

Bivša sudionica 'Big Brothera' u Splitu je snimala spot s Ines Huskić koja se natjecala u showu 'Hrvatska traži zvijezdu'. Soraja je u haljini istaknula dekolte
Vidi originalni članak

Soraja Vučelić (26) u četvrtak je u Splitu snimala reklamni spot kojim će mlade Hrvate i Hrvatice upoznati s Party Time društvenom mrežom. Riječ je o vodiču za noćni život i izlaske koji će se uskoro proširiti na ostatak Balkana. Bivša sudionica reality showa 'Big Brother' igra glavnu ulogu u spotu u Ines Huskić koja se natjecala u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' i duo Comission. Sa zadovoljstvom je prihvatila ulogu u spotu zbog njegove tematike. Kaže da je izbirljiva u pitanju angažmana. 

'Važno mi je završiti fakultet'

- Ne želim biti posvuduša i prihvaćati sve ponude, samo da bi bila u centru pažnje. Pažnju volim, ali ipak biram one projekte u kojima se mogu naći - kaže Soraja. Ponuda ima puno, no ne zaboravlja na obrazovanje. Marljivo studira na trećoj godini psihologije.

 - Važno mi je završiti fakultet. Zadovoljna sam angažmanima na prostoru Balkana, nije mi cilj probiti se van tih okvira. No nikad ne znamo što nam život nosi - izjavila je Soraja.

Spot se snima na tri splitske lokacije, a po završetku snimanja Soraja će otići posjetiti oca u Zadar. Potom će nakratko skoknuti do Zagreba pa u Beograd na proslavu rođendana. 

- Ja sam skromna žena i nemam nikakvih posebnih želja ni prohtjeva za rođendan. Dovoljno mi je da se okupe meni dragi ljudi - zaključila je Soraja koja ne krije da je u sretnoj vezi no nije htjela odati ime muškarca zaslužnog za njen odličan izgled i široki osmjeh.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • lady20 20.11.2012.

    jel ona samo meni tak fuj ili...?

  • Aranka 18.11.2012.

    Što reći...umjetna cura, ni prva ni zadnja,.samo jedna od mnogih...

  • user_129676 18.11.2012.

    Molim Vas samo bez krupnog plana dotične,mogla bi mi kćer naići pa vidjeti ovu rugobu,pa ko će je onda uspavat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare