To je to što me zanima!

Soraja pokazala grudi: 'Ovakvo tijelo treba imati svaka žena...'

Prije desetak dana objavila videosnimku na kojoj kliještima siječe dijamantni prsten. U opisu je napisala: Slobodna i tako jasno dala do znanja da je došao kraj s tajanstvenim milijarderom
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) svakodnevno svoje brojne pratitelje 'časti' provokativnim fotografijama na kojima u prvi plan najčešće stavlja bujne obline.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj put pozirala je u zebrastoj haljini bez grudnjaka, a kombinaciju je upotpunila crnim sakoom. U manje od sat vremena 'skupila' je više od tri tisuće lajkova, a obožavatelji se nisu mogli suzdržati od komentara. 

OTIŠLA KORAK DALJE Soraja je ovaj put servirala sve: 'Ti si definitivno miss erotike'

- Kakva dama. Izgledaš božanstveno, poput nekakve vile. Ovakvo tijelo trebala bi imati svaka žena - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Osim komplimenata na račun izgleda, Soraji je nekoliko fanova ponudilo i brak. Iako je nedavno prekinula zaruke, starleta nije odgovarala na njihove komentare. 

Prije desetak dana objavila videosnimku na kojoj kliještima siječe dijamantni prsten. U opisu je napisala: Slobodna i tako jasno dala do znanja da je došao kraj s tajanstvenim milijarderom. 

Srpski mediji pisali su kako je riječ o sinu ruskog tajkuna, Vladimiru koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna).

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Gilly 08.01.2020.

    Nikad nije dobila nemoralnu ponudu!!! Koji dobar vic,prije bi bilo da nikad nije odbila nemoralnu ponudu!!!

  • frenky___ 13.12.2019.

    Sorajica je najbolja😘😍😘😍😘😍😘,ja bi ju ženil

  • NivesG 13.12.2019.

    Takvo tijelo da ali takav mozak ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare