To je to što me zanima!

Soraja pokazala svoj luksuzni apartman: 'Ajme, kako ti živiš!'

Na društvenim mrežama objavila je i videozapis iz automobila, a pratitelji su odmah krenuli diskutirati o nepoznatoj osobi za volanom. Većina ih se složila kako je riječ o misterioznom zaručniku
Vidi originalni članak

Svoje pratitelje već je naviknula na fotografije s luksuznih putovanja i ormare pune brendiranih krpica, ali ovaj put Soraja Vučelić (34) otišla je korak dalje i pokazala 'običnim smrtnicima' prostor u kojem trenutno boravi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sorajin apartman

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kupaonica veličine spavaće sobe, dnevna soba sa stilskim namještajem i spavaća s predivnim pogledom oduševili su brojne pratitelje koji su komentirali kako bi jednog dana voljeli živjeti u takvom stanu. 

- Kako ti živiš. Ništa manje ovakva dama niti ne zaslužuje - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Starleta se nedavno pohvalila novim Ferrarije. Na društvenim mrežama objavila je videozapis iz automobila, a pratitelji su odmah krenuli diskutirati o nepoznatoj osobi za volanom. Većina ih se složila kako je riječ o misterioznom zaručniku. 

Prije nekoliko dana, srpski mediji pisali su kako će bivša reality zvijezda reći 'da' biznismenu (37) srpskog porijekla s kojim je u vezi skoro godinu dana. Starleta i njezin izabranik zakazali su svatove prije epidemije korone i čvrsto su odlučili da ih ne otkazuju.

- Optimistični su da će za dva mjeseca proći epidemija i da neće morati mijenjati planove. Još početkom godine rezervirali su za lipanj jedan ekskluzivni restoran u Moskvi, gdje će imati slavlje - rekao je dobro obaviješteni izvor za Informer.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 07.08.2020.

    Sve je to fake placeno da se slika...

  • 19.06.2020.

    Živi kičeraj.

  • retita🦋 19.06.2020.

    Luksuz,blještavilo i obilje svega s jedne i tužna,usamljena i prazna duša s druge strane.Tužno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare