To je to što me zanima!

Soraja ponovno ide 'pod nož': Samo prirodno, zbogom silikoni

Soraja je se s 18 godina prvi put podvrgla plastičnoj operaciji. Prirodna 'trojka' nije joj bila dovoljna pa je uz pomoć plastične kirurgije za nekoliko tisuća eura dobila 'jaku šesticu'
Vidi originalni članak

Crnogorskoj starleti Soraji Vučelić (33) godinama su zaštitni znak silikoni. Ipak, tom razdoblju, kako kaže, dolazi kraj. 

- Već sam razgovarala sa svojim doktorom i uskoro bih trebala obaviti preglede i analize. Zasitila sam se silikonskih grudi. To je bila mladost-ludost. Ljudi imaju predrasude kada su u pitanju djevojke sa silikonima. Ne vide naše druge kvalitete jer gledaju samo fizički izgled. Zato se vraćam prirodnom izgledu - rekla je Soraja. 

Soraja je se s 18 godina prvi put podvrgla plastičnoj operaciji. Prirodna 'trojka' nije joj bila dovoljna pa je uz pomoć plastične kurirgije za nekoliko tisuća eura dobila 'jaku šesticu'. Osim grudi, Soraja je nekoliko puta radila nos, a hijaluron je ubrizgala u usne. 

Kako pišu srpski mediji, Soraja se navodno udala za sina ruskog tajkuna, Vladimira koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna).

Srpska starleta otvoreno je rekla kako ne planira otkriti ime tajanstvenog muškarca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne bih komentirala svoj privatni život. Nadam se da nikada nećete saznati o kojem se dečku radi - izjavila je. Navodno joj je ruski milijarder kupio crveni Ferrari, a starleta često objavljuje fotografije iz privatnog aviona za koji se pretpostavlja da je u njegovom vlasništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • greenstick 30.08.2019.

    I taj se stvarno usrecio....hahaha...

  • 29.08.2019.

    I nakon toga će ličit na "zgužvanu spužvu".

  • Hurmak 29.08.2019.

    Sad joj se nebu videl pupak

Komentiraj...
Vidi sve komentare