Obavijesti

Show

Komentari 26

Soraja ponovno ide 'pod nož': Samo prirodno, zbogom silikoni

Soraja ponovno ide 'pod nož': Samo prirodno, zbogom silikoni
8

Soraja je se s 18 godina prvi put podvrgla plastičnoj operaciji. Prirodna 'trojka' nije joj bila dovoljna pa je uz pomoć plastične kirurgije za nekoliko tisuća eura dobila 'jaku šesticu'

VIDEO

Crnogorskoj starleti Soraji Vučelić (33) godinama su zaštitni znak silikoni. Ipak, tom razdoblju, kako kaže, dolazi kraj. 

- Već sam razgovarala sa svojim doktorom i uskoro bih trebala obaviti preglede i analize. Zasitila sam se silikonskih grudi. To je bila mladost-ludost. Ljudi imaju predrasude kada su u pitanju djevojke sa silikonima. Ne vide naše druge kvalitete jer gledaju samo fizički izgled. Zato se vraćam prirodnom izgledu - rekla je Soraja. 

Soraja je se s 18 godina prvi put podvrgla plastičnoj operaciji. Prirodna 'trojka' nije joj bila dovoljna pa je uz pomoć plastične kurirgije za nekoliko tisuća eura dobila 'jaku šesticu'. Osim grudi, Soraja je nekoliko puta radila nos, a hijaluron je ubrizgala u usne. 

Kako pišu srpski mediji, Soraja se navodno udala za sina ruskog tajkuna, Vladimira koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna).

Srpska starleta otvoreno je rekla kako ne planira otkriti ime tajanstvenog muškarca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

- Ne bih komentirala svoj privatni život. Nadam se da nikada nećete saznati o kojem se dečku radi - izjavila je. Navodno joj je ruski milijarder kupio crveni Ferrari, a starleta često objavljuje fotografije iz privatnog aviona za koji se pretpostavlja da je u njegovom vlasništvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu